Joonasadidasheimon avoimet harjoitukset

Huhhuh, miten mahtavat treenit!

Eilisissä adidasheimon treeneissä oli mukana heimolaisten lisäksi ennätysporukka virtuaaliheimolaisia ja meno oli sen mukaista. Saimme myös pitkästä aikaa mukaan edellisten heimojen vetäjät Hannan ja Tommyn sekä tietenkin mahtavan heimokuvaajan Pasi Salmisen!

Eilen treenattiin juoksutekniikkaa tekniikkaintervallien kautta eli käytännön tekniikkatreenien sijasta juoksimme huolellisten lämpöjen jälkeen lyhyitä kiihtyviä vetoja eri teemoilla. Keskityimme muun muassa askelfrekvenssiin ja -pituuteen sekä keskivartalon ja käsien asentoon ja oli ilo huomata, miten nopea vaikutus harjoituksella oli juoksijoiden tekniikan paranemiseen. Nyt vain pitää muistaa jatkaa harjoituksia, jotta hermotus ja lihaksisto kehittyy entisestään.

Yksittäinen hermoitusharjoitus toimii hyvin aina kesken treenikauden, mutta suotavampaa olisi, että näitä harjoituksia tekisi pitkin treenikautta alkulämpöjen yhteydessä ja jos esimerkiksi kuntouttaa niin sitten tietenkin enemmän. Eli itselläni on näitä luvassa kesäkuussa monta kertaa viikossa, kun pystyn taas juoksemaan kunnolla.

Eilen tuli myös paljon kyselyitä siitä, koska on seuraavat avoimet treenit ja näistä on luvassa lisää infoa vielä tämän viikon aikana. Stay tuned, nyt lähden fillaroimaan. Omia treenikuulumisia on luvassa huomenna.

Kuvat: adidas / the mighty Pasi Salminen

Kommentoi

Kommentit