Joonasadidasheimo tulee taas!

Sain tällä viikolla kuulla todella hyviä uutisia!

Nyt on nimittäin vahvistunut se, että viime kesänä suuren suosion saanut adidaksen juoksuprojekti, adidasheimo, tulee saamaan ensi vuonna jatkoa. Huhujen mukaan haku uuteen heimoon alkaa joulukuussa ja uusi heimo starttaa todennäköisesti helmikuun alussa. Eli jos ryhmässä juokseminen kiinnostaa ja tavoitteenasi on ensi vuonna marathon tai puolimarathon, voit olla adidaksen etsimä henkilö heimoperheeseen.

Valitettavasti tarkempaa tietoa projektista ei ole vielä saatavilla, mutta infoan heti, kun saan lisää tietoa. Eli, jos paikka heimoperheessä kiinnostaa niin kannattaa pysyä kuulolla ja ottaa ASA:n sivujen lisäksi seurantaan #adidasheimo Instagramissa ja Twitterissä sekä adidas running Facebookissa!

Stay tuned!

4 comments

Kommentoi

Kommentit

  1. Hieno homma! Vaikka tässä ei ihan Stadissa asu, niin kyllä kiinnostaa tulla jolkottelemaan ! Helmikuuta odotellassa jo! Sen verran hienolta näytti tämän vuoden meininki ainakin näin kuvien perusteella! :>

  2. Huikeeta! Täällä on myös yksi innokas juoksija, joka jää odottelemaan lisäinfoa. Mm. instagramissa on ollut niin mahtavan näköistä meininkiä, että olis ihan unelmaa, jos pääsisi seuraavaan heimoon mukaan.