Joonasadidas running experience 9.5. / adidasheimon yhteistreenit 14.5.

Olemme ASA:ssa kaivanneet jo pitkään muutosta perinteiseen juoksukengän valintaprosessiin. Kevään ensimmäinen piristysruisku Suomen markkinoille ole Asicsin 3D FootID skannaus, jolla määritettiin jalkaterän rakenne ja dimensiot, jotka ovat tärkeitä elementtejä oikeanlaisen juoksukengän valinnassa. Toinen merkittävä tapahtuma oli Stockmannin Juokse!-tapahtuma, missä oli paikalla niin brändien edustajia kuin muita asiantuntijoita.

Huomenna on vuorossa kevään seuraava merkittävä tapahtuma, kun ASAlaiset osallistuvat adidaksen ja Intersport Mikonkadun adidas running experience tapahtumaan. Paikalla on  ASA:sta allekirjoittaneen (12-17) lisäksi ainakin Tuukka Häkkinen, kuka onnistui karkaamaan Helsingin Urheiluhieronnan laajennusrempasta Mikonkadulle 14:30-19:30. Paikalla pyörii myös viime vuoden adidasheimon vetäjä, heimokyttä Hanna Gullichsen (14-17) sekä mahdollisesti muita heimolaisia. Huhun mukaan myös mies, kuka ei ikinä lopeta hymyilyä, Joonas Harjamäki a.k.a. Mäyrä on saapumassa jeesailemaan.

Tule siis hakemaan asiantuntijoiden vinkkejä, paranna juoksuasi askel-klinikalla niin juoksumaton kuin FootBalancen jalka-analyysin avulla, testaa uusinta juoksuteknologiaa edustavia adidas boost -kenkiä, kohenna muuten vain juoksuvarusteitasi tuoreimmalla adidas -juoksumallistolla tai ota rennommin ja tapaa adidasheimon jäseniä adidas run loungessa.

Sitten toiseen asiaan.

adidasheimo_töölönlahti_pasi_salminen

Ensi viikolla on ohjelmassa paljon toivotut adidasheimon avoimet treenit! Paikkana on Kaivopuisto ja lähtö lenkille tapahtuu Cafe Caruselin edestä keskiviikkona 14.5. kello 1900. Tämä lenkki tulee keskittymään yksinomaan juoksutekniikkaan niin käytännön tekniikka- ja hermotusharjoituksin kuin mäkijuoksun kautta. Eli jos juoksutekniikan harjoittelu ja adidasheimolaisten tapaaminen kiinnostaa niin nähdään Kaivarissa ensi viikon keskiviikkona. Ja sanaa saa levittää eli pyytäkää kaikki kaverit ja sukulaiset mukaan! Kerätään mukaan ennätysporukka!

adidasheimo_töölönlahti_pasi_salminen

Kommentoi

Kommentit