Joonasadidas adizero prime boost

Kirjoittelin viime vuoden loppupuolella adidaksen adizero adioksen kudotusta versiosta, primeknit boostista. Tämän kengän nettiin vuotaneet konseptikuvat herättivät laajaa kiinnostusta kengän todella simppelin rakenteen sekä värien puolesta. Kudottu, hyvin pelkistetty juoksukenkä, joka voisi toimia juoksukengän lisäksi myös vaparikenkänä.

Kuvat: nicekicks.com

Sain eilen vihdoinkin kengät testiin ja vaikka kengän ulkonäkö sekä väritys olivat muuttuneet, olin kuin lapsi karkkikaupassa, kun pääsin hypistelemään ja myöhemmin illalla ottamaan ensimmäiset juoksuaskeleet. Konseptikuviin verrattuna kenkään on tullut adios boostista tuttu kantavahvike ja punos näyttää ainakin jonkin verran erilaiselta kuin mitä nettiin vuotaneissa kuvissa. Välipohja on rakenteellisesti samanlainen kuin adios boostissa ja muutenkin kengästä näyttää tulleen lopulta enemmänkin kudottu versio adios boostista, mikä lupaa hyvää kengän juoksuominaisuuksia ajatellen.

Kuvat: caliroots.com

Ja sitten se istuvuus! Olen kokeillut monia kudottuja kenkiä ja lähes aina niiden kanssa muodostuu fundamentaaliseksi ongelmaksi se, että punos ei tue ja pidä jalkaa oikealla tavalla paikoillaan. Viimeisimmät mallit ovat kuitenkin muuttuneet niin, että punos alkaa pikkuhiljaa tukemaankin jalkaa ja tämän huomaan myös prime boostissa. Kenkä istuu jalkaan hyvin, minkä lisäksi tuntui siltä, että jalka tulee myös pysymään paikoillaan. Tämä on kuitenkin vasta ensifiilistelyä eli katsotaan nyt ensi jalka kuntoon ja lähdetään sitten kuluttamaan tossua. Oli vain pakko päästä vielä fiilistelemään tänne bloginkin puolelle kengistä! Laitan lisää infoa kengästä kun saan sitä.

1 comment

Kommentoi

Kommentit