Joonasadidas adizero adios boost

Adidaksen uuden boost-välipohjan maailmanvalloitus jatkuu. energy boostin ja pian arvosteluun tulevan adistar boostin jälkeen markkinoille saapuu ehkä se kaikkein odotetuin boost, adizero adios boost, joka lanseerattiin Bostonin ja Lontoon maratoneilla ja muun muassa Emmanuel Mutai, kuka sijoittui toiseksi Lontoossa, käytti kenkää. Kengän suunnittelun taustalla on ollut idea siitä, että adioksen ja boost -välipohjan parhaat ominaisuudet yhdistettäisiin yhdeksi kengäksi, joka toimisi kisa-/vauhtikenkänä entistä laajemmalle käyttäjäkunnalle antaen pehmeän ja responsiivisen alustatuntuman läpi harjoituksen tai kisan.

Mitä kengältä voi sitten odottaa?

adidas adizero adios boost sivusta

Päällimateriaali vaikuttaa olevan saumatonta meshiä, johon on lämpösiirretty tukirakenteet. Varvasponnistuksen pitäisi olla entistä responsiivisempi pitkän torsion kiertojäykkyystuen kautta, joka jatkuu päkiän kumien alle. Pohjasta löytyy samaa Continentalin kumia, joka on jo tullut tutuksi adizero adioksista. Kenkien paino pyörii miesten kengässä noin 227:ssä grammassa (US9) ja noin 188:ssa grammassa (US8) eli mistään ultrakevyestä kengästä ei ole kyse, mutta eipä toisaalta myöskään mistään hirveän painavastakaan.

adidas adizero adios boost pohja

Kengän on tulossa markkinoille lokakuussa 2013 eli jos kenkä kiinnostaa niin valitettavasti sitä joutuu vielä odottamaan hetken aikaa.

adidas running women

adidas running men

Kuvat ja lähteet: RunningWarehouse.com / adidas / Running Insight