Joonas3 + 12 + 2 = tuskaa matolla

Tänään ei ollut paras mahdollinen treenipäivä. Olo oli herätessä jotenkin niin tahmea ja lihakset tuntuivat todella tukkoisilta ja tämä näkyi myös treenissä. Päivän treeninä oli reipas 12:sta kilometrin vauhtikestävyys hieman vaihtuvilla vauhdeilla matolla ja tarkoituksena oli saada keskivauhti 3:40min/km alle, mutta ihan siihen en tänään päässyt. Keskivauhdiksi tuli lopulta 3:42min/km eli siinä mielessä voin olla harjoitukseen suhteellisen tyytyväinen, mutta muuten olen kyllä hieman pettynyt. Treeni meni vielä katki muutaman kilsan jälkeen, kun onnistuin heittämään puhelimen matolle…

Yritin keskellä harjoitusta nostaa vielä vauhteja, mutta jalat eivät vain toimineet kunnolla. Liikeradat eivät vain olleet sitä, mitä olisin toivonut eikä lämmittely avannut jalkoja tarpeeksi. Voi olla, että muutama rento mäkiveto eilisiltana oli ehkä liikaa. Tai sitten vain kokonaisuutena viimeiset 2 viikkoa ovat vieneet mehut pois jaloista. Keskisyke vedossa oli 159bpm, joka kertoo sen, että kunto on sinänsä siellä, missä pitääkin. Tavoitteena oli saada keskisyke yli 160:n, jos keskivauhti olisi mennyt alle 3:40min/km:n.

Eli siinä mielessä en tiedä oliko fiksua tehdä tätä harjoitusta tänään, koska jalat olivat niin tukkoiset. Fiksuinta olisi ollut ehkä siirtää se huomiseen… Tätä nyt on turha enää murehtia, teen tänään palauttavan harjoituksen illalla Helsinki Core Trainersin 10campiläisten kanssa. Huomenna ja perjantaina sitten palautellaan ja herätellään taas lihaksen viikonlopuksi, jotta saisin tehtyä viikon toisen pääharjoituksen sunnuntaina.

Ei muuta.

Kommentoi

Kommentit