LauraViikon helle-lenkit ja suunnitelmat

Helteitä ja aurinkoa pukkaa edelleen, mahtavaa! Vaikka mieluiten viettäisin nämä päivät ulkona auringosta nauttien, niin onhan se myös mukavampi mennä töihin ja lähteä sieltä pois, kun valoa riittää vielä pitkälle iltaan. Iltaisin ehtii tehdä vielä vaikka mitä ja siitä täytyy ottaa kaikki irti!

Tällä viikolla lenkit ja liikunnat painottuvat alkuviikkoon, sillä viikonlopun aion nauttia kesän viimeisten virallisten festareiden merkeissä Flowssa. Maanantain kevyt kuuden kilometrin hissuttelu palautteli jalat sopivasti sunnuntain treenistä. Tiistain prjctAmsterdam -yhteistreenit jäivät itseltäni tällä kertaa väliin, sillä tapasimme liikettä niveliin naisten kanssa Cooperin testin ja loppumittausten merkeissä.

ASA_laura_16

Naiset ovat ottaneet kevään projektin selkeästi tosissaan ja painoivat kenttää ympäri helteestä välittämättä! Oli selvää, että tulokset paranivat, mutta ennen kaikkea oli mukava nähdä aivan eri tavalla energinen porukka kuin maaliskuussa. Hyvä naiset, koutsin on helppo hymyillä, mutta sehän on tullut todettua tässä kevään ja kesän aikana jo muutamaan otteeseen! 😀

Tsemppailin siis prjctAmsterdam -treenin tänään illalla. Ohjelmaa oli kuitenkin taas sen verran, että treeni oli puristettava tuntiin. Tiedättekö sen tunteen, kun on hirveä kiire tehdä treeni!? Ei hyvä.

No, näin ollen tein 10 min lämmittelyn jälkeen 40 minuutin tempopätkän ja loppuun n. 10 min palauttelun. Aiemminkin olen todennut, että näissä pidemmissä tempotreeneissä olen todella epämukavuusalueella. Tavoite oli pysyä siellä 50 minuuttia, mutta tämän päivän 40 minuuttia sai tällä kertaa riittää. Olen kuitenkin tyytyväinen, että pystyin treenin tekemään tuossa helteessä ja tavoiteaikaan. Ensi kerralla tavoitteena on kuitenkin se 50 minuuttia.

ASA_laura_13

Tähän väliin on muuten kerrottava, että olen nyt koko kesän käyttänyt testiini saamaani Cavilon ihonsuojavoidetta. Aivan loistotuote! Ensimmäinen puteli vetelee jo loppua, mutta tätä ostan ehdottomasti apteekista lisää. Näillä helteillä hankaumia syntyy erityisesti kainaloihin todella helposti ja en varmaan olisi pystynyt juosta yhtään lenkkiä topilla, ilman tätä voidetta.

Sain testiin samaa kampetta myös suihkutettavassa muodossa, joka ei taas toimi minulla. Suihkutettava aine valuu ja ”rakeutuu” hien mukana pois ja on jo laitettaessa liian tahmaista, jopa liimamaista. Tämä soveltuisi varmasti paremmin käytettäväksi esimerkiksi jalkojen hiertymiä estämään. Harmi sinänsä, koska suihkutettava aine olisi niin paljon käytännöllisempää. Voide on nimittäin todella rasvaista ja hylkii vettä, joten se ei myöskään lähde käsistä kovin helposti pesemälläkään pois. No, se on pikkujuttu, koska hiertymät kainaloissa näyttävät olevan tämän voiteen ansiosta historiaa!

ASA_laura_22

Parit treenit siis vielä alle ennen viikonloppua. Torstaina noin tunnin pk-lenkki ja perjantaina ajattelin nykäistä itseni pienelle palauttavalle hölköttelylle aamulla ennen töihin lähtöä. Tai sitten toisinpäin, riippuen muusta ohjelmasta. Katsotaan, kuinka käy.

Helteistä viikon jatkoa!

p.s. ASAn Facebookissa on parhaillaan käynnissä NRJ Workout lippujen arvonta, käykää osallistumassa!

p.p.s. Muistattehan prjctASA goes Tough Viking avoimet yhteistreenit 11.8. klo 18 Kivikon liikuntapuistossa (Savikiekontie 6). Toivottavasti nähdään maanantaina! 🙂

Kuvat: Markku Lempinen

Kommentoi

Kommentit