LauraTriplatreenit suunnitelmissa

Perjantaihuomenta!

Kohtalaisen haastavat loska-/lumi- ja jääkelit ovat tällä viikolla pitäneet juoksijan sisätiloissa. Juuri nyt tulee aikamoinen ikävä näitä loppukesästä otettuja kuvia.

Lähinnä viikon aikana on tullut huhkittua crosstrainerin kimpussa kotona (jonka ostoa ei tietenkään pystynyt odottaa muuttoon saakka 😀 ) sekä spinningpyörän päällä.

Tänään siintää suunnitelmissa kunnon triplatreeni! Tietysti perinteinen perjantain BodyAttack, jonka jälkeen 30 minuutin coretreeni ja vielä sokerina pohjalla ESC-spinningtunti. Kyseessä on sisäpyöräilyn teematunti, joka järjestetään noin kerran kuussa Forever Herttoniemessä Eerika Kiutun ohjaamana.

ASA_laura_22

Triplatreeneissä on se vaara, että energia ei riitä tekemään kaikkia treenejä täydellä teholla. Noin yleisesti olen sitä mieltä, että mieluiten panostaa yhteen treeniin täysillä ja antaa siinä kaikkensa, kuin että tekee useita treenejä, kaikki puolella teholla. Välillä on kuitenkin hyvä haastaa kroppaa kunnolla ja itse henkilökohtaisesti ajattelin vetää tänään koko setin täysillä. 😀 Aika täydellinen työviikon päätös ja viikonlopun aloitus, sanoisin!

ASA_laura_10

Lauantaina on ansaittu lepopäivä liikunnasta, muuten viikonlopun suunnitelmissa on mm. ravitsemustieteen tentti, valmennushommia sekä illalla vähän penkkiurheilua.

Sunnuntai-aamupäivä kuluu Jäähallin kirpparilla myyntihommissa (jonne kannattaa muuten tulla ostoksille!) ja pitkä lenkki. Tavoitteena olisi juosta lähemmäs 20 kilometriä, jos aikataulu antaa periksi. Laskin muuten juuri, että Prahaan on 11 treeniviikkoa jäljellä…

Instagram @juoksujalkaa

Kommentoi

Kommentit