LauraSe on menoa… ihan pian!!

Viikko on hurahtanut siihen vaiheeseen, että huomenna aamulla startataan kohti Tukholmaa!

Tällä viikolla on pitänyt keksiä paljon kaikkea muuta ohjelmaa, koska urheilut ovat olleet maltillisia. Tämä tuntuu aina jotenkin yhtä ylivoimaiselta, koska on tottunut siihen, että illat ovat enemmän tai vähemmän liikuntapainoitteisia. Tekee kyllä hyvää välillä!

tulppaanit

 

joutsen

Viimeinen treeni (15 min lämmittelyä, puoli tuntia kisavauhtia, 15 min palauttelua) tehtiin juoksutiimin kanssa tiistaina ja eilen aamulla kävin tekemässä pienen, 20 minuutin pyrähdyksen.

Mikä siinä onkaan, että jalat tuntuvat raskaammilta kuin ikinä ja jos jonkinlaista kolotusta tuntuu siellä täällä jaloissa ja niskassa ja käsissä ja… Huh, pitää yrittää pitää pää kylmänä. : D

laura_arcticsportaddicts

Pakko myöntää kuitenkin, että lauantai alkaa jännittää! Eilen kokoonnuimme ASA:n juoksutiimin kanssa hiomaan viimeiset taktiikat kuntoon ja en ole aivan varma, helpottiko vai lisäsikö se jännitystä! ; ) Mahtavaa kuitenkin lähteä isolla porukalla reissuun, veikkaan muutamia aika hyviä tuloksia, sen verran hienoa on ollut porukan kehittyminen!

tukholman maraton_kartta

Tankkausta en itse ihan hirveästi harrasta, mutta tällä viikolla saa tosiaan herkutella oikein luvan kanssa – ja ottaa rennosti! Maanantaina lautasella oli vielä salaattia, mutta tiistaina jo vähän järeämpi annos.

spoon mama_salaatti

Spoon Maman lounassalaatti Herttoniemessä

Fazerin kana-caesarleipä

Fazerin kana-caesarleipä

arcticsportaddicts_juoksutiimi

Juoksutiimiläisten kanssa saatiin viime syyskuusta asti haaveissa olleet berliininmunkit vihdoin käteen!

energy fruit gum

Joonaksen vinkistä piti ostaa muutama pussi ja ovat kyllä hyviä!

Tsemppiä kaikille Tukholmaan lähteville! Luulenpa, että voi olla odotettavissa huipputapahtuma erinomaisella tunnelmalla! Juoksijoita on paikalla yli 21 000, joista lähes 4000 suomalaista.

Kommentoi

Kommentit