LauraPyörä – mikä hieno keksintö!

Kesäflunssa on vaivannut ja piti poissa liikunnan parista viikon verran. Tänään uskaltauduin ensimmäisen kerran salille ja illalla vielä palauttavalle lenkille. Niiden perusteella huomiseksi ja viikonlopuksi uskaltaa suunnitella jo kunnon treenejä.

Flunssan aikana tuli harrastettua aktiivisesti hyötyliikuntaa, pyöräilyn merkeissä. Ilmat ovat olleet mitä mainioimmat tähän puuhaan, mutta pakko myöntää, että suurimpana syynä pyöräilyyn on se, että joudun olemaan tämän viikon ilman autoa.

kuva

Isoin huomio viikon aikana on ollut huomata, että pyörä on todella näppää kulkuväline! Matkat sujuvat nopeasti, eikä tarvitse tuskailla parkkipaikkojen tai –maksujen kanssa. Samalla saa liikuntaa, aurinkoa sekä täydellisen ilmastoinnin tuulen muodossa! Haha, monelle koko juttu on täysin itsestäänselvää, mutta vakioautoilijalle iso oivallus ; )

Kuva2

Kummasti auton käyttöön tottuu ja kun itsekin suhailen usein päivittäin pitkin ja poikin Helsinkiä, auto tuntuu kaikista helpoimmalta ratkaisulta. Täytyy jatkaa pyöräilyä myös auton paluun jälkeenkin – ainakin kesän ajan.

Kyykkyhaaste muuten jatkuu edelleen. Tänään oli lepopäivä ja huomenna edessä 180 kyykkäystä.

Kommentoi

Kommentit