LauraPuolimaratonhaaveet kaatuu

Buuu! 🙁 Olen tullut siihen päätökseen, että en osallistu huomenna juostavalle puolimaratonille Vantaalla.

Kuumeilin viime viikon ja veto on ollut siitä lähtien täysin veks. Tein tällä viikolla tiistaina kevyen ja maltillisen hölkkäilyn, joka sinällään ei oloa pahentanut eikä parantanut suuntaan eikä toiseen. Torstaina testasin kuntoa puolisen tuntia kotona crosstrainerilla ja sen jälkeen täytyi todeta, että en ole puolimaratonkunnossa. Enkä ainakaan ole riskeeraamassa terveyttäni yhden puolikkaan ennätyksen vuoksi!

ASA_Laura_Enroth_05_2015_0031_web

Vantaalla ajatuksena oli juosta ensimmäistä (!) kertaa ennätysmielessä puolimaraton. Tämä jää tällä kertaa haaveeksi, vaikka viimeiseen asti yritin kuntoani kuunnella, että josko sittenkin… Kunto alkaa toki olla jo sellainen leppoisan lenkin ja liikunnan kestävä, mutta ei mahdollista puolikkaan repäisyä tässä kohtaa.

Joku huono karma tuossa Vantaan kisassa on: 3 kertaa olen sinne haaveillut pääseväni ja nyt kun vihdoin sain ilmoittauduttua mukaan, se kaatui lopulta tähän päätökseen. Tiedän kuitenkin olevani oikeassa tämän päätöksen kanssa ja jos tässä vuosien mittaan jotain on oppinut, se on nimenomaan oman kropan kuuntelu.

ASA_Laura_Enroth_05_2015_0036_web

Harmittaa vietävästi, mutta näin tällä kertaa. Tuleehan näitä juoksuja ja toivottavasti viikonloppuna on luvassa jo kevyitä lenkkejä.

Onnea kaikille Vantaalla kisassa starttaaville ja aurinkoa viikonloppuun! 🙂

Juoksujalkaa myös FacebookissaInstagramissa & Snapchatissa!

Kommentoi

Kommentit