LauraprjctASA – liikettä niveliin nainen! Hae mukaan ASA:n ilmaiseen kevään kuntoprojektiin!

prjctASA – liikettä niveliin nainen!

Arctic Sport Addicts hakee 6 innostunutta ja motivoitunutta naista mukaan ensimmäistä kertaa järjestettävään prjctASA – liikettä niveliin kuntoprojektiin!

Ilmoittaudu mukaan 25.2. mennessä

Ilmoita itsesi tai ilmianna ystäväsi, vaimosi, äitisi tai tyttöystäväsi lähettämällä meille vapaamuotoinen hakemus, miksi juuri sinut pitäisi valita ryhmään mukaan. Olipa syy sitten painonpudotus, liikunnan ilon, uuden lajin tai vaikkapa treeniseuran löytäminen – laita hakemus tulemaan!

396167_10151048422436194_1879846874_n

Mistä on kyse?

prjctASA -ryhmä treenaa ja tapaa kevään aikana (maaliskuu-kesäkuu) 10 kertaa yhdessä, liikunnan tai muiden hyvinvointiin liittyvien teemojen merkeissä.  Tarkoituksena on treenata yhdessä, pitää hauskaa ja saada vertaistukea muilta kanssa-ahertajilta oman tavoitteen saavuttamiseksi.

1418363_10151690499137624_1440307581_n

10 yhteistä tapaamista

Liikuntakertojen teemoina on mm.  juoksu ja siihen liittyvät tekniikkaharjoitukset sekä erilaiset lihaskunto- ja lajitreenit. Lisäksi tapaamme muiden mielenkiintoisten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvien teemojen merkeissä, perehdymme mm. oikeanlaisiin treenivaatteisiin ja -varusteisiin, ravitsemukseen, kehonhuoltoon, palautumiseen ja levon merkitykseen.

prjctASA on maksuton ja tapaamiset järjestetään Pääkaupunkiseudulla. Projektia seurataan kevään ajan tiiviisti Arcticsportaddicts.fi -sivustolla.

Vetäjät

prjctASA:n vetäjinä toimivat Personal Trainerit Laura ja Milla. Mukana nähdään eri teemojen ympärillä myös muita ASA:n liikunnan ammattilaisia sekä yhteistyökumppaneita.

laura&milla

Lähetä hakemuksesi 25.2. mennessä osoitteisiin: laura@arcticsportaddicts.fi, milla@arcticsportaddicts.fi

Valinnoista ilmoitetaan 2.3. mennessä henkilökohtaisesti ja julkistetaan viikolla 9 ASA:n sivuilla sekä Facebookissa. HUOM! Treenit starttaavat pikaisesti, sillä ensimmäinen tapaaminen on jo 5.3.

Tsemppiä hakuun, pian saatetaan treenata yhdessä! : )

6 comments

Kommentoi

Kommentit

  1. Kuullostaa just siltä mitä minä tarvitsen!! Motivaatio on kohillaan, nyt tarvitsen apua ja ohjausta tavoitteen laatimiseen ja järkevään treenisuunnitelmaan. Lisää pohdintoja sitten hakemuksessa..