LauraOn tullut aika kiristellä jälleen lenkkareiden nauhoja…

Nimittäin, huhtikuussa kaupunkiseikkaillaan 15 kilometrin verran Helsingissä! Uusi, urbaani treeni- ja kaupunkiseikkailu City Survivors valtaa Helsingin 22.4.2017. Samalla varmistui myös oma ensimmäinen kisa synnytyksen jälkeen! Jeee 🙂

IMG_8533

IMG_8524

City Survivors on Amazing Race -henkinen seikkailukilpailu, jossa kilpailijat pääsevät haastamaan itsensä keskellä kaupunkiviidakon sykettä. Tapahtumassa on kaksi eri sarjaa: Kilpasarjan reitti sisältää n. 15 tehtävää / arvoitusrastia ja matka tulee olemaan n. 15 km ja hupisarja n. 10 rastia, jonka matka n. 8km. Kilpailussa edetään parin kanssa juosten tai kävellen rasteja etsien, jotka on löydettävä yksi kerrallaan vihjeiden ja arvoituksien perusteella. City Survivors starttaa Helsingin kauneimmalta paikalta Hietaniemen rannalta. Lisätietoa tapahtumasta myös tapahtuman toisen järjestäjän Monna treenaa -blogista.

City_Survivors

Okei, kuulostaa sen verran hauskalta, että mukana ollaan! Eikä parinikaan kauaa asiaa miettinyt. 😀 Itse en vielä osaa sanoa, kuinka tosissamme lähdemme kisaan, mutta tokihan se tuo kilpasarja tulee olemaan. 😉 Hän on myös tuore äiti, synnyttänyt kolmisen kuukautta ennen minua, joten mahtavaa päästä juuri hänen kanssaan mukaan!

Nyt on siis apina pudotettu selästä ja kisailmoittautumiset avattu omalta osalta. Onhan tuohon vielä aikaa, mutta tapahtuma on itselle juuri oikea tapa palata – liikunnan ilon ja hauskanpidon kautta, kuitenkin itseä haastaen. Voin kertoa, että muitakin liikunnallisia suunnitelmia ensi vuoteen on, myös sen juoksun suhteen… Päivitän lähiviikkojen aikana tarkemman suunnitelman treeneihin paluusta. Huh, kuinka mahtavaa muuten sanoa näin!

Sitten vielä tärkein.

Saan arpoa yhden osallistumispaketin lukijoiden kesken (sis. 2 hlö, arvo 70 e) Kommentoi alle 10.10. mennessä, mikäli haluat kisaan mukaan! Kisa on käynnissä sekä blogissa että Instagramissa.

Reipasta viikkoa – kevättä kohtihan tässä mennään! 😉

xx Laura

Juoksujalkaa myös FacebookissaInstagramissa & Snapchatissa!

22 comments

Kommentoi

Kommentit

  1. Tämä olisi hauska! Omasta synnytyksestä on nyt 8vk ja juoksupolut jo houkuttelevat. tässä olisi hyvä tavoite saada itsensä takaisin juoksukuntoon 🙂

  2. Kuulostaa hauskalta ja just passelilta mun tilanteeseen 🙂 vauva syntyy joulukuussa ja tämä tapahtuma olisi hyvä startti ja motivaationlähde liikunnan uudelleenkäynnistykseen keväällä!

  3. Juostiin juuri sunnuntaina ystäväni kanssa elämämme ensimmäinen pirkan hölkkä (33km). Se sujui vallan mainiosti ja ystäväni kanssa haahuillaan jo seuraavaan juoksutapahtumaan. Mukana arvonnassa ollaan!

  4. Oí! <3 Tää kuulostaa kyllä todella hyvältä. Just sellaselta hauskalta ja kivalta yhdessä tekemiseltä mihin itsekin haluaisi osallistua! 🙂

  5. Aivan mahtava tapahtuma! En aiemmin ole kuullut moisesta, mutta innoissani olisin lähdössä mukaan ja juoksukaverikin jo löytyy!