LauraJuoksujalkaa -joulukalenteri: luukku9 auki!

8. luukun voittaja oli Merituuli, kommentilla: Olisipa ihana voittaa itselle joululahjaksi.

Hänelle on ilmoitettu sähköpostitse.

Tänä vuonna emme järjestä ASAn perinteistä joulukalenteria, mutta järjestän täällä oman blogin puolella muutamia pikaisia yllärilahja-arvontoja. Samalla tässä tulee hyviä joululahjavinkkejä sporttisille, kaikkia tuotteita voin lämpimästä suositella, sillä olen ne käytännössä itse hyväksi todennut. Arvonnat toteutetaan yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa ja palkinto lahjoitetaan suoraan sen voittajalle. 

Luukku 9:

ZEROPOINT TALVIJUOKSUTRIKOOT

MIEHILLE (koot s-xxl)

compression-tights-thermal-black-2

NAISILLE (koot xs-xl)

compression-tights-arctic-black-front

ZEROPOINT Arctic -talvijuoksutrikoot pitävät liikkujan lämpimänä kylmilläkin säillä. Trikoiden kompressio parantaa suorituskykyä ja pehmeä sisäkerros pitää lämpimänä, siirtäen kosteutta tehokkaasti iholta pois. Trikoot istuvat jalkaan napakasti ja niissä on kunnolliset heijastimet, mikä on etenkin talvijuoksutrikoissa mielestäni suuri plussa.

Osallistu arvontaan kommentoimalla alle, miksi juuri sinun pitäisi voittaa trikoot sekä kokosi. Osallistumisaikaa on 21.12. klo 00.00 saakka. Voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse.

Juoksujalkaa myös FacebookissaInstagramissa & Snapchatissa!

54 comments

Kommentoi

Kommentit

 1. Tulisivat tarpeeseen, en ole koskaan omistanut talvijuoksuun tarkoitettuja trikoita. Vasta viime kesänä ostin tuollaiset ohuemmat.

 2. Tälläiset kyllä tarvisi ku mun kankut jäätyy alta aikayksikön talvikeleillä kesätrikoilla ja niitä saakin sit lämmitellä seuraavan tunnin sisälle päästyä

 3. No ihan siksi että huippulaadukkaat treenipökät alkaa olla mulla niin kuluneet ja ovat myös kesäiset eli eivät kyllä lämmitä ei sitten kuinkaan. Olisivat aivan ihana joululahja

 4. Olen kyseisiä trikoita ihaillut jo Heidin blogin puolella. Trikoot lämmittäisivät ja parantaisivat suorituskykyäni talvijuoksulenkeilläni!

  Koko M

 5. Haluaisin voittaa nämä mun miehelleni, jos saisin innostusta hänet vielä juoksemaan, jotta saisi elinvoima lisää.

  • Noniin, puhelin muutti viestini hiukan kummalliseksi ☺ Haluaisin innostaa hänet juoksemaan, että hän saisi elinvuosia lisää.

 6. Talvijuoksutrikoot hankinnassa. Useamman vuoden palvelleet alkavat rispaantua käsiin. Kyseisen merkin kesäkäytössä jo löytyvät. Toiveissa naisten ja koko olisi varmaan m :).

 7. Itselläni on jo tällaiset, mutta mieheni juoksuvaatelaatikosta ei löydy talvijuoksutrikoita lainkaan. Olisi ihana saada hänelle miesten s-kokoiset, niin ei tarvitse odotella kevääseen, että pääsemme taas yhdessä juoksemaan <3

 8. Haluaisin voittaa trikoot miehelleni, joka on lapsemme syntymän ja minun synnytyksen jälkeisen masennuksen takia joutunut jättämään rakkaan juoksuharrastuksensa taka-alalle. Haluaisin antaa hänelle taas enemmän aikaa juoksulle ja uudet trikoot olisivat varmasti mieliksi 🙂

 9. Jos itsellä olisi tällaiset kokoa S, niin ei enää tarvitsisi kylmillä keleillä lenkkeillä siskolta pihistettyjen talvitrikoiden kanssa.

 10. Minulta puuttuu lämpöiset trikoot, jotka tekisivät talvijuoksusta mukavampaa. Olisipa mahtava saada tällaiset lahjaksi itselle. Kokoni on M.

 11. Näille olisi käyttöä, ettei tarvitsisi niin montaa kerrosta päällekkäin kun lähtee kylmemmällä ilmalla juoksemaan! Koko olisi varmaankin L.

 12. Muutin juuri Etelä-Afrikasta takaisin Suomeen, ja meinaan paleltua lenkille kesätrikoissa 🙂 Kokoni on naisten S.

 13. Koska en omista talvijuoksuun tarkoitettuja trikoita. Juoksen talvisin sellaisilla kahisevilla ulkoiluhousuilla jotka eivät ole kovin hyvät siihen tarkoitukseen. Kokoni on M.

 14. Koska minulla ei ole yhtiäkään talvijuoksu trikoita, vain kesä.. Ja tammikuussa alkaa taas kesäkuntoon tavoittelu, 5 kiloo pitäisi pudottaa niin juoksu harrastus taas aloitetaan 🙂

 15. Nämä tulisivat tarpeeseen, koska pitemmillä lenkeillä jalkani alkavat väsyä ja olen huomannut kompressiosukilla olevan pohkeiden osalta väsymystä ehkäisevä vaikutus. Näillä trikoilla saisin tuon saman vaikutuksen koko alakroppaan. Ja hyvät heijastimet ovat ihan loistava juttu, heijastimista kun on aina pimeälenkeillä puutetta.

 16. Mukana arvonnassa 🙂 Ostin vasta talvijuoksutrikoot, mutta valitettavasti juostessa joudun koko ajan nykimään niitä takaa ylöspäin. Jospa nämä pysyisivät jalassa paremmin.

 17. ” Kun Zeropoint trikoot jalkaan laittaa,
  niin johan alkaa lenkki maittaa.
  Tarviin trikoot lämpöiset ja somat,
  korvaamaan virttyneet housuni omat. ”
  (koko xl, naisten)

 18. Olisipa ihana voittaa, en omista kunnollisia juoksuhousuja. Aina vetäistävä jotkut colleget jalkaan tai näin talvisin toppahousut. Niissä hieman epämukava juosta.

 19. Eipä löydy talvitrikoita omasta kaapista. Nastakengät kylläkin. Eikä tarttis voidella suksia ainakaan niin usein

 20. Mahtavaa olisi voittaa nama itselle joululahjaksi. Iloa nama pokat toisivat juoksu ja kavelylenkeille tahan vuoden aikaan. Koko olisi M.

 21. ZEROPOINT Arctic -talvijuoksutrikoot varmasti lisäisivät motivaatiotani juoksuun näin talvella. Juoksu jää helposti väliin, kun ulkona on epämukava sää, mutta näillä trikoilla huono kelikään ei haittaa! Tulisivat siis tarpeeseen tällaiselle vilukissalle 🙂 Kokotoiveena naisten xl.

 22. Muuten löytyy hyvät varusteet talvilenkkeilyyn, mutta talvitrikoita en ole saanut koskaan aikaiseksi hankkia vaan juoksen monesti kahdet trikoot päällekäin. Nämä olisivat varmasti mukavampi vaihtoehto. Koko s.

 23. Tuoreena esikoisen äitinä haluaisin pian aloittaa urheilun ja sitä varten tulisi olla ulkoiluvaatteet kunnossa! Kokoni olisi M.

 24. Jos mä voittaisin nämä trikoot, voisin käyttää enemmän aikaa juoksemiseen, sen sijaan että kuolaan kyseisiä housuja Zeropointin sivuilla jatkuvasti. (Koko S.)

 25. Moi! Talvijuoksutrikoot on mulle uus käsite. Oon käyttäny juostessa lämmittelyasua ja monesti housut tuntuu ”kömpelöltä” päällä. Kunnon pakkasella nuo olis varmaan just oikeet lämmittään tämmöstä vilukissaa.

 26. Aloitin kävelyn, tuossa parin viikon lomalla kävelin joka päivä vähintään 10 km, trikoot olisi tarpeeseen. Nytkään liukkaat ei haittaa, nastakengillä menee kuin vettä vain. Koko S.

 27. Olen tykännyt Zeropointin ”kesätrikoista”, joten nämä varmasti olisivat myös mukavat jalassa ja pitäisivät jalat lämpiminä kylmemmälläkin säällä. Koko m olisi oikein passeli koko.

 28. Kommentillako pitäisi erottua? Ei onnistu minulta. Mutta noilla housuilla Kyllä! Terveisin aloitteleva juoksija. Koko L.