LauraJuoksujalkaa -joulukalenteri: luukku7 auki!

6. luukun voittaja oli Elsa kommentilla: Kari traan pirteät ja tyylikkäät kuosit —- täältä löytyisi hyvä koti ja paljon käyttöä paidalle. Blogitekstiesi perusteella laatuvaate!!

Hänelle on ilmoitettu sähköpostitse.

Tänä vuonna emme järjestä ASAn perinteistä joulukalenteria, mutta järjestän täällä oman blogin puolella muutamia pikaisia yllärilahja-arvontoja.  Samalla tässä tulee hyviä joululahjavinkkejä sporttisille, kaikkia tuotteita voin lämpimästä suositella, sillä olen ne käytännössä itse hyväksi todennut. Arvonnat toteutetaan yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa ja palkinto lahjoitetaan suoraan sen voittajalle.

Luukku 7

SHOCK ABSORBER RUN -sporttiliivit

KOOT (INT) A 65-80, B-G 65-85

  • kahdeksikkotuki juoksulajeihin
  • pehmeä, saumaton sisäosa
  • säädettävät, leveät olkaimet
  • selästä aukeava

15357011_1150466948382419_1082553009_n

Run -liivit antavat voimakkaan tuen erityisesti juoksuun sekä hyppyjä sisältäviin lajeihin. Itselläni on ollut Run -liivit käytössä juoksussa, mutta kaipaisivat nyt muuttuneen koon myötä päivityksen. Shockin juoksuliivit antavat optimaali­sen tuen niin harraste- kuin ammattikäyttöön, luonnollisesti kehon liikettä mu­kaillen. Teknisten materiaalien ansiosta ne ovat erit­täin miellyttävät käyttää.

Nämä arvonnassa olevat punaiset liivit ovat Shockin uutuusväri, joka on juuri julkaistu. 🙂

Osallistu arvontaan kommentoimalla alle, mikäli olet mukana sporttiliivien arvonnassa. Osallistumisaikaa on 18.12. klo 00.00 saakka. Voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse.

xx Laura

Juoksujalkaa myös Facebookissa, Instagramissa & Snapchatissa!

32 comments

Kommentoi

Kommentit

  1. Niin on ihanan joulunväriset! Tarpeeseen tulisivat. Vaan iso ongelma on näitten liivien kokopolitiikassa. Onko niin, että valmistaja luulee/uskoo, ettei ympärysmittaa 85 isommat ihmiset tarvitse urheiluliivejä?

  2. Kaiken maailman puolen markan liivejä käyttäneenä aidosti laadukkaat liivit olisivat tarpeeseen, kun niihin ei meinaa itse malttaa roposiaan laittaa.

  3. Uudet juoksuliivit olisivat tosi tarpeen kun vanhoista alkaa tuki jo mennä jatkuvan pesemisen takia. Ja tuo ihana väri toisi treenivaatekaappiini vähän eloa kun muuten kaikki treenivaatteeni ovat tummasävyisiä.

  4. Osallistun SHOCK ABSORBER RUN -sporttiliivien arvontaan. Hyviin sporttiliiveihin kannattaa kyllä panostaa. Itse harrastan juurikin juoksua ja näissä Shockin juoksuliiveissä kohtaa sekä laatu että tyylikäs ulkonäkö!

  5. Shockin sporttiliivejä olen kuullut usein kehuttavan. Mielelläni lähtisinkin näitä pinkkejä sporttiliivejä käyttämään. Tulisivat tarpeeseen niin tanssisalilla kuin lenkkipolulla hölkätessäkin.