LauraJuoksujalkaa -joulukalenteri: luukku5 auki!

Kirpsakkaa sunnuntai-huomenta!

4luukun voittaja oli anna s. kommentilla: Oikeastaan en ole koskaan omistanut kunnollisia urheiluliivejä (jos H&M ei lasketa). Nyt lapsi 1-vuotias, ja on vähän enemmän aikaa panostaa myös itseen niin tulisi tarpeeseen 🙂

Hänelle on ilmoitettu sähköpostitse.

Tänä vuonna emme järjestä ASAn perinteistä joulukalenteria, mutta järjestän täällä oman blogin puolella muutamia pikaisia yllärilahja-arvontoja.  Samalla tässä tulee hyviä joululahjavinkkejä sporttisille, kaikkia tuotteita voin lämpimästä suositella, sillä olen ne käytännössä itse hyväksi todennut. Arvonnat toteutetaan yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa ja palkinto lahjoitetaan suoraan sen voittajalle.

Luukku 5

Treenaakotona.com 6kk ilmaiset nettitreenit

treenaakotona

Treenaakotona.com on helpoin tapa treenata ja palvelu sopii niin kiireiselle työmatkalaiselle, lapsilleen omistautuneelle vanhemmalle, vuorotyöläiselle kuin kaikille meille, jotka haluamme pitää kunnostamme ja terveydestämme huolta kiireisen arjen keskellä. Palvelusta löytyy harjoituksia sekä aloittelijoille että kokeneemmille treenaajille ja joka viikko treeneissä on uusia ohjelmia lihaskuntoa, sykettä, kehonhuoltoa ja liikkuvuutta.

Itse olen käyttänyt palvelua nyt marraskuusta alkaen ja olen tykännyt kovasti! Tarvitsee laittaa vaan treenit pyörimään ja voi hetkeksi uppoutua niiden maailmaan, näppärästi kotona. Palvelu on mahdollistanut ne pienetkin hetket lihaskunnon treenaamiseen kätevästi kotoa käsin, sillä juuri nyt ei löydy aikaa (tai halua) matkustaa kuntosaleille! 🙂

IMG_1560

Osallistu arvontaan kommentoimalla alle, jos haluat voittaa 6kk kotitreenit itsellesi. Osallistumisaikaa on 11.12. klo 00.00 saakka. Voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse.

xx Laura

Juoksujalkaa myös FacebookissaInstagramissa & Snapchatissa!

18 comments

Kommentoi

Kommentit

  1. Kahden pienen lapsen, joista toinen erityislapsi, työssäkäyvänä äitinä, aika on todella tiukilla. Ehkä kadonnut motivaatiokin löytyisi tämän myötä.

  2. En tiedä miksi kahdessa ensimmäisessä kommentissa näkyy vain ensimmäinen rivi 🙁 josko kolmas kerta toden sanoo! Eli olis aivan mahtava palkinto! 🙂 Kahden pienen lapsen äiti ja 3-vuorotyö tekee traanaamisesta välillä hieman hankalaa aikataulu ongelmien takia. Toivottavasti arpaonni suosii 🙂

  3. Juoksemaan tulee lähdettyä mutta lihaskunnon kanssa on vähän niin ja näin. Tämä antaisi varmasti uutta intoa lihaskunnon treenaamiseen -salille kun ei mitenkään ehdi.

  4. Tämä tulisi niin tarpeeseen nyt raskausaikana ja jatkossa pienen vauvan kanssa kun on helpointa ja mukavinta treenata kotona 🙂

  5. Mukana arvonnassa. Olen jo aikaisemmin katsellut treenaa kotona sivustoa ja mikäs sen parempaa kuin tehdä lihaskuntotreeniä kotona.

  6. Ihana mahtavan hieno lahja idea! Tama tulisi niin tarpeeseen kahden lapsen aidille. Motivaatioksi ja seuraksi lihaskuntotreeneihin.

  7. Kotitreenit tulis todellakin tarpeeseen. Salamatkustajan vaikuttaessa omaan olotilaan ei treenejä voi suunnitella etukäteen vaan ne on tehtävä silloin kun olo sallii. Aina saatavilla olevat treenit ois siis pelastus.