LauraJuoksujalkaa -joulukalenteri: luukku3 auki!

Hyvää itsenäisyyspäivän aamua! Joulu senkun lähestyy ja ainakin itsellä, varsinainen joulunaika aina alkaa itsenäisyyspäivästä.

2luukun voittaja oli Liisa, kommentilla: Lämpöä laduille lujuutta lenkeille leppoisuutta luisteluun. Koko W2

Hänelle on ilmoitettu sähköpostitse.

Mitäs 3 luukku pitää sisällään?

Tänä vuonna emme järjestä ASAn perinteistä joulukalenteria, mutta järjestän täällä oman blogin puolella muutamia pikaisia yllärilahja-arvontoja.  Samalla tässä tulee hyviä joululahjavinkkejä sporttisille, kaikkia tuotteita voin lämpimästä suositella, sillä olen ne käytännössä itse hyväksi todennut. Arvonnat toteutetaan yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa ja palkinto lahjoitetaan suoraan sen voittajalle.

Luukku 3

LORNA JANE 2017 KALENTERI

DSC_0311

Lorna Jane kalenteri tarjoaa koko ensi vuodelle inspiraatiota niin treeneihin kuin ruokavalioon monipuolisten treenikuvien, motivoivien lauseiden ja reseptien muodossa. Kalenteri on täynnä upeita kuvia merkin tunnusajatuksella: move, nourish, believe.

Itselläni on ollut parina vuonna tämä kalenteri käytössä ja se on aivan ihana! Motivoivat kuvat ja lauseet saavat joka päivä hyvälle tuulelle. Lisäksi kalenterissa on tilaa kirjoitella hieman enemmänkin päivän kuulumisia, olen käyttänytkin kalenteria päiväkirjan tapaan. Täydellinen lahja itselle, ystävälle tai puolisolle (vinkkinä, miehetkin saa osallistua 😉 ), sillä nykyään paperinen kalenteri on noussut yhä arvokkaammaksi sähköisen rinnalla.

Osallistu arvontaan kommentoimalla alle, jos olet mukana arvonnassa. Osallistumisaikaa on 6.12. klo 00.00 saakka. Voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse.

Aurinkoista itsenäisyyspäivää!

xx Laura

Juoksujalkaa myös Facebookissa, Instagramissa & Snapchatissa!

20 comments

Kommentoi

Kommentit

  1. Oi! Rakastan mahdollisuutta käyttää kalenteria treenimotivaattorina ja spontaanien ideoiden purkupaikkana!

  2. Ehdottomasti mukana arvonnassa! Viime vuonna olisin tilannut ko kalenterin itselleni, mutta myöhästyin ja kalenteri oli jo myyty loppuun.

  3. Mukana arvonnassa 🙂 Tuo olisi loistava joululahja siskolleni, joka aloitti juuri säännöllisen kuntoilun.