LauraJuoksujalkaa -joulukalenteri: luukku2 auki!

Huomenta sunnuntaihin!

Luukku 1 voittaja oli: Susanna Kaija, kommentilla: Uusi kaunis villainen urheilupaita olisi iloinen yllätys, vanha alkaa todellakin olla vanha, mutta hyvin palvellut niin syksyisillä vaelluksilla kuin talvisilla hiihtoretkillä.

Hänelle on ilmoitettu sähköpostitse. Onneksi päädyin arpomaan voittajan, parhaan kommentin löytäminen olisi ollut mahdotonta!

Jatketaanpa sitten toiseen luukkuun.

Tänä vuonna emme järjestä ASAn perinteistä joulukalenteria, mutta järjestän täällä oman blogin puolella muutamia pikaisia yllärilahja-arvontoja. Samalla tässä tulee hyviä joululahjavinkkejä sporttisille, kaikkia tuotteita voin lämpimästä suositella, sillä olen ne käytännössä itse hyväksi todennut. Arvonnat toteutetaan yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa ja palkinto lahjoitetaan suoraan sen voittajalle. 

Luukku2

ZEROPOINT merinovillaiset kompressiosukat

compression-sock-black-merino-1

compression-sock-black-merino-2-1

ZEROPOINT merinovilla-kompressiosukat valmistetaan 50 % merinovillasta. Ne sopivat hyvin urheiluun, työhön, vapaa-aikaan ja matkustamiseen. Sukat hengittävät hyvin ja pitävät jalat lämpiminä talvella ja viileinä kesällä. Kompressiosukat pysyvät hyvin paikoillaan sekä auttavat palautumisessa sekä urheiluvammojen ehkäisemisessä ja hoitamisessa.

Kompressiotuotteet ovat mielestäni varma lahjahankinta jokaiselle liikuntaa harrastavalle. Esimerkiksi talvijuoksussa ovat ihan loistavat trikoiden alla, koska tuen lisäksi pitävät jalat ja pohkeet lämpiminä, eivätkä paljaat nilkat vilku trikoiden alta. Itsellä on käytössä kompressiosukat tällä hetkellä päivittäin toki liikkuessa, mutta myös lenkkien jälkeen. Vähentävät kummasti tätä imetyksestä aiheutuvaa turvotusta ja kolotusta jaloissa. Olivat loistava apu myös raskausaikana. Olen kokenut kompressiosukat toimiviksi myös pitkillä auto- tai lentomatkoilla sekä päivinä jolloin pitää seistä paljon.

Osallistu arvontaan kommentoimalla alle, mihin käyttöön sukat sinulla tulisivat ja ilmoita myös kokosi (täältä löytyy opas oikean koon arvioimiseksi).

Aikaa osallistua 4.12. klo 00.00 saakka. Voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse.

xx Laura

Juoksujalkaa myös FacebookissaInstagramissa & Snapchatissa!

26 comments

Kommentoi

Kommentit

 1. Kompressiosukat tulisivat todella tarpeeseen vähentämään raskaudesta johtuvaa turvotusta ja paineentunnetta jaloissa.
  Kokoni olisi W2.

 2. En ole koskaan omistanut kompressiosukkia.
  Käyttäisin ainakin liikunnassa sukkia, harrastan mm. kuntosalia ja lenkkeilyä.

 3. Kompressiosukat ovat olleet jo pidempään ahkerassa käytössä urheillessa, mutta töissä en olekaan vielä kokeillut, vaikka siellä paljon jalkojen päällä olenkin. Nyt olisi joka tapauksessa aika päivittää kompressiosukat uusiin. Koko olisi W2.

 4. Nämä olisi ehdottomat minulle joka on vasta viime keväänä löytänyt juoksun ja juoksen jo nyt 10-15 kilometrin matkoja. En haluaisi, että hyvin alkanut juoksuharrastus lopahtaa talven aikana. Talvivarustelu on minulle uutta ja tarvitsen apua siinä. Minun koko olisi w2 ☺

 5. Kompressiosukat tulisivat tarpeeseen, sillä aion juosta myös talvella. Lisäksi pyöräilen ja hiihdän. (Yritin kommentoida jo äsken, mutta en tiedä tuliko vastaukseni perille) Minulla on muutenkin hakusessa, se että miten varustautua talvijuoksemiseen.

 6. Käytän kompressiosukkia hiihtoon, lenkkeilyyn, lumilautailuun ja tennikseen. Nuo merinovillaiset kiinnostaa varsinkin näin talvella lämmittämään. Käyttäisin myös jouluna vähentämään turvotusta 😉 koko w1

 7. Hei, kompressiosukat tulisi tarpeeseen, sillä edessä on jouluna 12h lentomatka ja eiköhän käyttöä löydy keväälläkin, kun reenit puolimaratonille pitäisi aloitella tosissaan 🙂 Koko w2.

 8. Kompressiosukat on minulle ihan uusi tuttavuus. Sukkia käyttäisin ainakin talvijuoksulenkeillä ja kotona työpäivän jälkeen hoitamaan väsyneitä ja välillä jopa turvonneita jalkoja.

 9. Merinovillaiset kompressiosukat kuulostaa täydellisiltä! Itsellä ne tulisi käyttöön hiihtäessä ja juoksu- ja kävelylenkeillä. Koko olisi W2.

 10. Merinovillaiset kompressiosukat on ollu haavelistalla jo kauan. Käytän aina urheillessa kompressiosukkia ja tavalliset on talvella hieman liian kylmät. Merinovillaisia käyttäisin juostessa, hiihtäessä ja koiran kanssa kävellessä. Kokoni on W2.

 11. Käyttäisin noita kompressiosukkia kylmään vuodenaikaan juoksulenkillä. Harrastan kestävyysjuoksua ja lenkille tulee lähdettyä myös kovilla pakkasilla, joten nuo merinovillaa sisältävät sukat olisivat ihan loistavat lenkkisukikseni.

 12. Kompressiot ovat parhaat oikeastaan missä tahansa urheilussa ja olisi tosi kiva jos ne sais merinovillasina koska sekin on vaan niin parhautta <3 😉 koko w2

 13. En ole ikinä omistanut kompressiosukkia, mutta kiinnostukseni heräsi jo muutama viikko sitten kun törmäsin eri valmistajan vastaaviin merinovillaisiin. Varpaani eivät tahdo pysyä talvella millään lämpimänä joten nämä lähtisivät ehdottomasti kokeiluun työmatkakävelyille ja hiihtolenkeille. Koko saisi olla W2.