LauraJuhannuksen viettoon ylläriarvonnan siivittämänä!

Kivoja kesäviikkoja ollaan vietetty. Säistä viis, mahtavaa, kun voi puuhailla/viettää aikaa ulkona pikkumiehen kanssa. Parasta on keinuminen ja rattaista ohikulkijoille (etenkin naispuoleisille) huutelu. Nurmikolla istuskelu sen sijaan ei ole ollut mikään hitti. Tuntuu inhottavalta, ainakin ilmeestä päätellen. 😀

Tänään alkaa meidän perheen varsinainen yhteinen kesäloma ja mikäpä sen parempi aloitusajankohta siihen on kuin juhannus. Jospa tänä vuonna säätkin olisivat kohdillaan – toisaalta jos eivät ole, sekin on ihan ok.

* * *

Olen ollut kesäkuun kahtena lauantaina Stockmannin Kari Traan osastolla. On ollut tosi mukava taas pitkästä aikaa päästä noihinkin hommiin, tuo opiskeluajoilta tuttu urheilukaupan myyjän rooli kun aina välillä nostaa päätään. 😉 Erityisen hauskaa vaihtelua näin hoitovapaalaiselle. On ollut kiva jutella paikan päällä aktiivisten naisten kanssa, jotka arvostavat treenivaatteissa kauniin ulkonäön ja värien lisäksi myös korkeaa laatua sekä vaatteiden toimivuutta liikkuessa.

Ennen juhannuksen viettoon lähtöä, saan laittaa pienen ylläriarvonnan käyntiin!

Tarjolla on Kari Traan paketti yhdelle onnekkaalle. Paketti sisältää laukun, 2 kpl pantoja, hanskat sekä sukat. Arvonta alkaa NYT ja päättyy 25.6. klo 00.00. Kommentoi alle, jos haluat olla mukana arvonnassa. Voittajalle ilmoitan sähköpostitse maanantaina 26.6.

Onnea arvontaan ja rentoa juhannusta! 🙂

xx Laura

Juoksujalkaa myös Facebookissa & Instagramissa!

76 comments

Kommentoi

Kommentit

 1. Juoksuhulluna ehdottomasti mukana! Opiskelijabudjettiin nuo Kari Traan tuotteet eivät oikein mahdu, joten olisi ihanaa voittaa ne!

  Mukavaa juhannusta sinulle ja perheellesi!

  Terkuin,
  riina

 2. Tää ois mahtava synttärilahja, kun täytän vuosia nyt lauantaina! 🙂 Uudet varusteet piristäisivät muutenkin, kun joudun nyt jalan rasitusvamman vuoksi olemaan muutaman viikon vuodepotilaana.

 3. Kari Traa on kyllä lempparimerkkejä, tyyriitähän nuo vaatteet vaan on että vähemmän on tullu nykyään ostettua :).

  Mukana arvonnassa ja mukavaa juhannusta sinnekin!

 4. Mukana arvonnassa! Kari Traan kuosit on niin piristäviä. Uusi treeniksukku olisi tarpeen. 🙂