LauraItsensä voittamista HCR:lla

Hienostihan se treenattavani ensimmäinen puolimaraton sujui! Juoksusta jäi positiivinen mieli, eikä mitään kummempia kipuja matkan aikana tullut. Upea tunne maaliviivan ylityksen jälkeen sekä valmennettavalla että valmentajalla!

HCR tarjoili jälleen parhaita puoliaan. Sää oli erinomainen ja kannustusjoukkoja oli kerääntynyt hyvin koko reitin varrelle. Myös järjestelyt sujuivat mielestäni hyvin, ottaen huomioon juoksijoiden määrän. Monet tutut tekivät hienoja tuloksia ja paransivat huimasti ennätyksiä!

Mukana oli todella paljon myös ensikertalaisia, kuten myös omalle valmennettavalleni. Puolimaraton onkin hyvä tapa haastaa ja ylittää itsensä. Vaikka kaikkien ihmisten ei tarvitse kisoihin osallistuakaan, on aika palkitsevaa nähdä esimerkiksi asiakkaani kohdalla, että lähes nollasta syksyllä aloitettu juoksuharjoittelu kantoi maaliin saakka. Massatapahtuma antaa siihen myös konkreettisemman tunteen järjestelyineen ja kannustusjoukkoineen.

Nyt kuulemma siirrytään hetkeksi kuntosaliharjoittelun pariin ja unohdetaan juoksu hetkeksi. ; ) Mutta mikä parasta, jo noin tunti maaliintulon jälkeen ajatukset olivat sen suuntaisia, että joskus uudelleenkin kuulemma voisi osallistua…

hcr_juoksujalkaa

Iloiset puolimaratonarit Pikku-Huopalahdessa : D

Kommentoi

Kommentit