LauraBlogisynttäreitä ja arvontaa!

Huomenta sunnuntaihin! Muistin taas yhtäkkiä, että nythän on lokakuu ja se on Juoksujalkaa-blogin synttärikuukausi! Tänä vuonna tulee täyteen jo huimat 7 vuotta. Lokakuussa 2011 startannut blogi on saavuttanut jo kouluiän, eikä loppua näy. 😀 Itse asiassa viime aikoina vauhti on tuntunut vain lisääntyvän, niin ruudun tällä kuin sillä puolella. Uskollisten mukanakulkijoiden rinnalle on tullut paljon uusia lukijoita.

Blogi on mulle tärkeä ja rakas; se on tuonut kaikkina vuosina kivaa vaihtelua arkeen. Mikä ikinä on silloinen elämäntilanne ollutkaan. Kotona ollessa se toi mukavan vastapainon vauva-arkeen ja nyt töihin palatessa se antaa taas toisenlaista tekemistä. En suostu ottaa blogista taakkaa tai näe sitä työläänä vaan haluan pitää sen omana ”pakopaikkana”. Liikunnallinen elämä on ja tulee aina olemaan iso osa mun arkea ja sitä kautta myös blogia. Blogin sisältö on toki muokkaantunut vuosien varrella elämän mukana ja jälleen kerran on nostettava esiin, että

Juoksujalkaa ei ole tarinoita juoksemisesta vaan enemmänkin aktiivisesta elämäntyylistä. 🙂

Tällä hetkellä joka paikassa törmää ajatukseen siitä, että blogit ja kaikki muu ”vanhanaikainen media” kuolee ja jatkossa kaikki toimivat vain videoiden muodossa. En näe asiaa ihan näinkään, vaikka toki iso suunta on varmasti tähän suuntaan. Ainakin mun lukijat tykkäävät vielä lueskella blogejakin.

Kiitos, kun olette pysyneet matkassa mukana. <3 Tässä vaiheessa voin jo paljastaa, että Juoksujalkaa -blogissa on tulossa syksyn aikana uudistuksia ja niistä kerron heti, kun aika on. 🙂

***

Mutta nyt, kuvissa näkyvät FlexiLexi trikoot ovat kiinnittäneet monen huomion. Aiemmin kuvissani vilahteli siilipöksyt ja nyt nämä söpöt flamingot. Näitä trikoita voin lämpimästi suositella, materiaali on korkealaatuinen, trikoot on napakat päällä ja ne istuvat hyvin lajiin kuin lajiin. Laatu näkyy siinä, että värit eivät kulahda lukuisten käyttö- tai pesukertojen mukana, materiaali ei nukkaannu tai saumat irvistele.

Leggareita saa tilattua suoraan Starline Dancewear -verkkokaupasta tai parin viikon päästä I love me -messuilta 19.-21.10.2018 (messuosasto 7s110). Osastolla on kivoja alennuksia, joten kannattaa mennä paikan päälle hypistelemään!

Arvon blogin synttäreiden kunniaksi 2kpl I love me -messulippua täällä blogin puolella ja 2kpl Instassa (lauraenroth). Kommentoi alle (9.10. klo 21 mennessä), oletko blogini uusi lukija vai jo vanha konkari ja voit voittaa messulipun itsellesi ja ystävällesi! 🙂 Käy tuplaamassa voittomahdollisuudet myös Instassa.

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

21 comments

Kommentoi

Kommentit

  1. Hei :). Olen seurannut blogiasi jo useamman vuoden, mutta en ole tainnut jättää yhtään kommenttia. Liikun aktiivisesti ja saan motivaatiota blogistasi, vaikka elämäntilanteeni on erilainen kuin sinulla :). Mielelläni menisin messuille:).

  2. Oi haluaisin ehdottomasti tuollaiset ilopillerileggarit myös 🙂 Ja messuille veisin Eerikan – kaverini joka kaipaisi irtiottoa arkeen!

  3. Moi, olen suht uusi lukija ja tykkään tavastasi kirjoittaa. Itsekin pieni juoksuhullu mutta nyt selkävaivan takia tyydyttävä kävelyyn.. ainakin jonkun aikaa! 😯 ja joo noi flamingopökät on ihan ässät! 😍

  4. inspiraatiota liikuntaan (ja uutta lukemista samalla) etsiessäni törmäsin blogiisi. eli uusi lukija olen.
    messuja odotan jo innolla!

  5. Välillä luen blogiasi kun tulee vastaan mielenkiintoisia tekstejä 😊 nykyään selailen ja seurailen Instagramia. Mutta ehdottomasti on ihanaa lukea tekstejä ja arvostan bloggaajia kaikkien näiden muutoksien alla. Uskon että kyllä lukijoita vielä riittää vaikka koko aika videot puskevat valtaansa 😊

  6. Täällä uusi, mutta instagramissa vähän kauemmin seurannut. Löysin blogisi kun keväällä aloittelin juoksemista ja etsin juttuja siitä.

  7. Kiitos ihanista kommenteista ja osallistumisesta arvontaan! Olisipa mulla läjä lippuja, joita voisin antaa teille kaikille <3 Tällä kertaa arpaonni suosi Taijaa!