Arki, uhka vai mahdollisuus?

Kaapin ovessa komeilee uusi kalenteri. Tuttuun tapaan siinä on viisi nimeä, omissa sarakkeissaan. Alan kirjoittaa siihen tapahtumia elokuun toiselta viikolta lähtien, silloin alkaa koulu. Pelkkä ajatus siitä, että aamut alkavat kuudelta tai seitsemältä, tuntuu hurjalta, mutta kalenteriin alkaa ilmestyä pian paljon muutakin; lasten harrastukset, työpalaverit ja vanhempainillat. Tuijotan omaa ruutuani, sitten lasten ruutuja. Lataan Arenavalmennuksesta syksyn uuden Pure 2.0:n treenitiedostot ja alan sovittaa treenejä kalenteriin.

Suunnitelmallisuus on ainoa tapa selvitä viiden hengen uusperhe-elämästä hengissä. Kalenteriin kirjattu oma treeniaika on ainoa keino saada treenit tehtyä.

Päätin hypätä elokuun kunniaksi jälleen Arenavalmennuksen Kukan ja Nannan matkaan, ottaa arjelta luulot pois. En aio jäädä kodinhoidon, pyykin, hävinneen nappiksen ja unohtuneiden läksyjen jalkoihin. Vaikka oma vointi ja kunto on kesän jälkeen hyvä, haluan varmistaa, etten ole marraskuuhun mennessä unohtanut itseäni. En ole astumassa Pure-valmennuksessa uuden äärelle, vaan jatkan treenejä 2.0 ryhmässä. Enemmän kuin Pure-ruokavalioon, joka on meidän taloudessa jo tuttu ja turvallinen tapa syödä, aion keskittyä nyt sykyllä treeneihin täysillä. Kesän laiturijumpan ja polkujuoksukauden jälkeen kaipaan salille. Napakat salitreenit on helppo sujauttaa kalenteriin, rutistaa itsestään kaikki irti ja palata sitten päivän askareisiin.

puretreeni-arcticsportaddicts

Aamusali ja Pure -mustikkapiirakka mukissa.

Mikä Puretreeni?

Puretreeni on Nanna Karalahden ja Kukka Laakson naisille suunnattu nettivalmennus, joka alkaa jälleen 15.8.2016 ja kestää kahdeksan viikkoa. Valmennuksen aikana saat valmiit treeniohjelmat, ruokavaliot, yhteisön sekä valmentajien tuen. Uutuutena: ruokavalioissa on myös kasvisvaihtoehdot!


Mitä kahdeksan viikon nettivalmennusjakson aikana voi oppia? Yksinkertaisesti treenaamaan kovaa ja syömään puhtaasti. Mikäli kaipaat uutta potkua treeneihin tai tarkistusta ruokavalion suhteen, kannattaa antaa Pure:lle tai aloittelijoille tarkoitetulle Alku –valmennukselle mahdollisuus.

Pure:ssa treenataan kovaa, ihan täysillä! ja syödään todella kurinalaisesti. Mikäli omat ruokailutottumukset ovat kaukana Pure -ruoasta, saattaa ensimmäinen puolikas sujua täysin uuteen ruokavalioon opetellessa. Pure ei kuitenkaan ole kuuri, vaan kahdeksan viikkoa on juuri tarpeeksi pitkä aika opetella uusi elämäntapa. Vaikka ruokavalion noudattaminen saattaa tuntua vaivalloiselta alkuun, on se punnitsemisen ja mittaamisen arvoinen. Mukaan voit saada uuden elämäntavan ja ruokailuille sellaisen rautalankamallin, jonka avulla voit hyvin ja osaat tehdä parempia valintoja eri tilanteissa.

Pure -ruokavalio on sokeriton, gluteeniton ja maidoton ja nyt syksyllä ensimmäistä kertaa mukana on myös kasvisvaihtoehto.

Arenavalmennuksiin kuuluu oleellisena osana myös Facebookissa toimiva valmennusryhmä, jossa saa mahtavaa vertaistukea ja jossa myös valmentajat ovat läsnä.

Pure -valmennus alkaa huomenna, maanantaina 15.8. ja siitä se sitten lähtee! Mikäli kiinnostuit, tutustu valmennukseen myös Facebookissa, jossa voit osallistua mm. Boot Campin arvontaan!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommentit