Kesälomalle kirmaaville lapsille lahjaksi liikunnan riemua!

”Ingen klocka ringer mer ingen skola snart man ser. Hej och mors goodbye gamla plugg.”

Pian suuntaan koulun kevätjuhlaan ja istun varmasti kyyneleet silmissä jumppasalissa tätä kesälaulua kuunnellen. Olemme taivaltaneet taas yhden kouluvuoden läpi. Ensi vuonna trioni astelee jo toiselle, kolmannelle ja neljännelle luokalle. Edessä on odotettu kesäloma, joka toivottavasti täyttyy lämpimistä päivistä, rennosta yhdessäolosta ja myös liikunnan riemusta!

Tänään lapset saavat myös aivan erityiset kesälomalahjat, saimme nimittäin Garminilta testiin Vivofit Jr. lasten aktiivisuusrannekkeet. Olemme harjoitelleet aktiivisuuden seurantaa Reima Go -sensoreilla ja olen ollut suorastaan yllättynyt siitä innostuksesta, jota lapset ovat osoittaneet aktiivisuuden seurantaan, erityisesti kun siihen liittyy mobiilisovellus ja peli. Reima Go -sensorin kanssa hiukan haasteelliseksi on kuitenkin koettu pampulan kiinnittäminen vaatteisiin. Lapset kun tykkäävät käyttää kovin erilaisia varusteita, ja vaikka myös Reima Go tarjoaa sensorille käsivarsinauhaa, sopii Vivofit jr. aktiivisuusrannekkeen kellomainen ulkonäkö paremmin näin isoille lapsille.


Vivofit jr. on lapsille suunniteltu aktiivisuusranneke, joka on kuin helppokäyttöinen ja kivan näköinen rannekemallinen kello, joka mittaa lisäksi askeleita ja unta sekä suosittelee päivittäistä 60 minuutin aktiivisuustavoitetta!

Vívofit jr. -rannekkeessa on miellyttävä, kestävä yksiosainen hihna, joka on saatavilla useilla erilaisilla kuvioinneilla. Minä valitsin tyttärelle kukkia ja molemmille pojille camodinoja. Ja näin kesän kynnyksellä, mitä tärkeintä rannekkeen kanssa voi myös uida.

vívofit jr. -aktiivisuusranneketta hallitaan yhteensopivassa sovelluksessa, johon voi lisätä useita lapsia. Itse latasin sovelluksen jo ennen lahjojen antamista ja paritin laitteet valmiiksi sovelluksen kanssa. Sovelluksen kautta voimme yhdessä tarkastella lasten päivittäistä aktiivisuutta. Lisäksi sovelluksessa voi määrittää lapsille tehtäviä, jotka näkyvät lapsen omassa rannekkeessa. Tehdyistä askareista tai vaikka ylimääräisestä liikuntahetkestä sovellus palkitsee lapsia virtuaalikolikoilla ja erilaisilla mobiiliseikkailuilla. Ylimääräisestä reippailusta voi palkita vaikka ruutuajalla 🙂

Aktiivisuusranneke toimii pattereilla, toisin kuin aikuisille suunnatut aktiivisuusrannekkeet laite ei siis vaadi latailuja ja valmistaja kertoo pariston keston olevan 1 vuoden luokkaa. Pariston voi vaihtaa itse.

Vivofit jr. aktiivisuusrannekkeen suositushinta on 89 euroa. Mielestäni se on myös sopivan hintainen lahja esim. kummilapselle tai kimpassa ostettuna kenelle tahansa reippaalle tenavalle!


Mukavien pakettien kanssa suuntaan nyt tämän lukuvuoden osalta viimeistä kertaa koululle. Kiitos reippaasta lukuvuodesta ihanat lapset!
”Klockan ringer bara ut vårterminen är nu slut inte gör det oss ett dug.”

Mitä mieltä te olette lasten aktiivisuusrannekkeista ja niiden tarpeellisuudesta?

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommentit