Blogit

 • And I will be an ironwoman

  noora
  Noora Iloranta
  Olen elämäntapaliikkuja ja monipuolinen harrastaja, jonka rakkauslaji on juoksu. Juoksun kautta kiinnostuin myös triathlonista. Tavoitteenani on seistä triathlonin täysmatkan maalissa vuonna 2020. Perinteisten kestävyyslajien ohella olen hurahtanut purjehtimiseen ja ehtinyt huomata, että harvassa ovat ne hetket, jolloin voi kokea vastaavaa endorfiinihumalaa kuin tuulivoiman nostaessa veneen plaaniin.

  Enemmän kuin treenipäiväkirja tämä on blogi aktiivisesta tavasta elää ja olla. Uskon, että liikunta tekee elämästä nautinnollisempaa myös ruuhkavuosien keskellä. Omia tavoitteita ja suorittamista suhteutan vallitsevaan elämäntilanteeseen. Kolmen lapsen kanssa opettelemme aktiivista elämää yhdessä, miten yhdistämme arjen, yhdessäolon ja liikunnan. Pyrin tekemään vastuullisempia valintoja niin ravinnon kuin urheiluvarusteidenkin suhteen.
  Nuku yö ulkona!
 • Ja uudestaan

  Jarno
  Jarno Mehtiö
  Minä juoksen, koska nautin siitä. Uskon juoksussa vahvasti hedonismiin: maksimoimalla juoksusta saamani nautinnon saavutan myös parhaat tulokseni. Eninten iloitsen pitkien matkojen juoksemisesta poluilla, mutta myös rataharjoitukset, kevyet kaverilenkit ja rännässä rämpiminen saavat hymyn nousemaan korviini. Blogissa kirjoitan harjoittelustani, juoksukokemuksistani sekä varusteista. Silloin tällöin maustan kirjoituksia muillakin aiheilla.
  Treeniä ei-niin-suunnitelmien mukaan
 • Juoksujalkaa

  Laura
  Laura Enroth
  Juoksujalkaa -blogissa paiskaavat kättä liikunta, treenit, ruokavalio, kauneus ja kokonaisvaltainen hyvinvointi – unohtamatta tietenkään varusteita ja sporttityyliä!

  Työskentelen ammatillisen koulutuksen asiantuntijana, mutta olen tällä hetkellä äitiyslomalla elokuussa 2016 syntyneen poikavauvan kanssa. Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri sekä hallintotieteen maisteri. Olen myös Personal Trainer ja vapaa-ajalla teen jonkun verran yksilö-, ryhmä-, ja yritysvalmennuksia. Harrastan monipuolisesti liikuntaa; juoksua, hiihtoa, ryhmäliikuntatunteja, kuntosalia ja spinningiä. Juoksuharrastus on vienyt sydämeni ja takana on 6 maratonia ja reilut 10 puolimaratonia.

  Blogin etusivulle

  laura@arcticsportaddicts.fi
  Blogi on muuttanut!
 • Peesivapaa

  anna
  Anna Piironen
  Peesivapaa-blogia kirjoittelen minä, 31-vuotias helsinkiläistynyt, sydämeltään savolainen triathlonharrastaja. Työskentelen kuntoutuksen parissa ja sitä kautta liikunnallinen elämäntapa sekä hyvinvointi ovat luonnollinen osa myös omaa elämääni.

  Pitkäaikainen haaveeni triathlonin täysmatkasta toteutui elokuussa 2017 Kööpenhaminan Ironmanissa. Blogissani haluan tuoda näkyväksi sen, että triathlon on paljon muutakin kuin ultimaattinen kestävyyslajien kombo, joka vie kaiken ajan. Blogini aihepiirit tulevat toki sisältämään paljon lajiin liittyviä kirjoituksia, mutta siinä ohella retkeillään, melotaan, matkustetaan ja harrastetaan vaihtelevasti eri urheilulajeja. Ennen kaikkea nautitaan elämästä ilman suorituspaineita. Tervetuloa mukaan!
  Puolen vuoden mittainen maantiepyöräilykausi
 • Running To Live

  Joonas
  Joonas Laurila
  Olen juoksuhullu ja kiinnostunut kaikista urheiluun liittyvistä asioista ja ilmiöistä, varsinkin kaikesta juoksuun liittyvästä. Juokseminen on jotain, mikä on kiehtonut minua aina, mutta varsinkin viime vuosien aikana. kiinnostus on syventynyt täysin uudelle tasolle. Viimeiset 13 vuotta olen taistellut vasemmassa jalkaterässäni ollutta syöpää vastaan ja taistelu jatkuu edelleen. Vaikka itse syöpä saatiin pois ei jalka ole vieläkään kunnossa. Siksi kiinnostus erilaisiin juoksutekniikoihin, -kenkiin tai pohjallisiin onkin hyvin suurta.

  Seuraavien vuosien tavoitteet ovat juosta maraton alle 2:45:n (tällä hetkellä ennätys 2:48:18) ja puolimaraton alle 1:15 ja uskon, että nämä ovat mahdollista saavuttaa, kunhan pidän vain järjen mukana harjoittelussa ja kuuntelen kehoani. Tulen lähtökohtaisesti keskittymään blogissani omaan juoksuharjoitteluun ja juoksuvarusteiden testaamiseen, mutta kirjoitan myös muista urheiluun liittyvistä asioista ja ilmiöistä.
  "Hiekkaa!" ja muuta aamulenkillä kuultua