Kirje joulupukille – Eevskun joululahjatoiveet

Rakastan joulua. Joulun tunnelmaa, musiikkia, kynttilöitä, tuoksuja ja sitä ihanaa rauhaa joka siinä juhlassa vallitsee. Minua ei myöskään häiritse joulun hössöttäminen ja kauppojen joulukoristelut. Ne ovat oikeastaan piristäviä!

Pidän myös joulutarinoista ja unelmieni joulu on runsasluminen sekä sisältää tietenkin hyvän seuran ja ruoan lisäksi myös joulupukin vierailun. Nyt sain mahdollisuuden esittää kolme toivetta joulupukille näin internetin välityksellä, joten tässä ne tulevat:

Uudet treenivaatteet voimistelutreeneihin ja kuntosalille 

Vaikka treeni periaatteessa kulkee vaatteissa kuin vaatteissa, niin itse kuitenkin rakastan laadukkaita ja kauniita treenivaatteita. Uudet treenivaatteet motivoivat treeniin vaikka kaamos vähän väsyttäisi.

Voimisteluun riittää pelkkä toppi ja housut, salille siihen lisätään myös kengät.

Esimerkiksi nämä miellyttivät silmää Adidaksen mallistosta.

Talvikengät 

Useampi talvi on mennyt huonoilla talvikengillä ja varpaani ovat palelleet milloin Converseissa ja milloin missäkin tennareissa. Olisiko aika saada lämpimät talvikengät? Nämä Soreliin talvisaappaat näyttävät ihanan lämpimiltä ja niissä on hauska kuosi.

Sorel Chipahko

Sorel Chipahko

Treenimatka aurinkoon 

En ole vielä koskaan päässyt ulkomaille treenimatkalle. Yksi tai kaksi viikkoa auringon alla treenailu toisi kyllä oman energiapotkunsa ensi kevään kisoihin valmistautumiseen. Kohteella ei niin väliä, tärkeintä olisi aurinko, lämpö ja hyvät treenimahdollisuudet (voimistelu, kuntosali ja lenkkeily).

Tämä kuva silmissä.

Wallpaperstock.net

 

…. Ja sitten back in reality!

Valoisaa joulun odotusta kaikille!

-Eevsku

Kommentoi

Kommentit