Kirje joulupukille – Anna-Riitan joululahjatoiveet

Vuosi on lopussa! Olen yrittänyt olla ahkera ja välillä ihan kilttikin. Ajattelin tsempata loppua kohden ja varsinkin vuonna 2014. Jos minulle jokusen lahjan soisit niin alla olisi ideoita, joihin törmäsin interwebissä. Lahjoja on enemmän kuin kolme, koska ehdin vähän jo innostua.

 

Nike Allover Flash juoksutakki

nike allover flash jacket

Juoksutakkeja ei oikein koskaan voi olla tarpeeksi, ainakaan Suomessa. Suunniteltu hämärään hölköttelyyn ja jänniin keleihin. Takin pinta heijastaa valoa ja materiaalit pitävät kuivana. 450 dollaria on melko tyyristä, joten saa olla aikamoinen takki. Mutta olisihan se kiva lahjakäärössä 🙂

 

Nike Fuelband

nike fuelband

Tätä olen miettinyt. Hurahdan usein näihin mittausjuttuihin. Kaikki FitBitit, Polarit, Garminit ja Nike+ on hienoja asioita. Fuelband on jäänyt kokeilematta. Fuelband mittaa siis kaikenlaista liikkumista ja mahdollistaa myös unimittauksen Nike+ avulla. Se näyttää kehityksen reaaliajassa ja tuntuu muutenkin sympaattiselta. Olisi hauska testata.

 

Unen mittaamiseen Beddit 

BedditLisää mittaamista. Näitä ei ole vielä myynnissä mutta niitä voi shoppailla ennakkoon. Suomalaiset kaverit ovat kehittäneet uuden tavan mitata nokosia. Laita Beddit-remmi lakanan alle niin se mittaa automaagisesti unirytmin, pulssin, hengityksen, kuorsauksen, liikkumisen ja ympäristön. Ajatuksena on selvittää miten uni sujuu ja miten sen saisi sujumaan paremmin. Kokeilin aikoinaan Wakemate’ia, joka oli myös kovin hauska, mutta se ei mitannut ympäristöä. Ymmärtääkseni Bedditistä selviäisi miten reagoin vaikka naapureiden älämölöön tai miten säikähdän joka yö, kun hesarinjakaja paukauttaa lehden oven läpi.

 

Se tärkein -Pyjama!

Joulu ei tule ilman yhtä lahjaa; yökkäriä! Pienestä pitäen tämä lahja on tullut siltä tärkeimmältä lahjanantajalta, joka jossain vaiheessa vaihtui äidistä aivan muihin tyyppeihin. Mikään ei ole parempaa, kun bränikät pyjamat jouluyönä! Urheiluhengessä valitsen nyt Celticsen ja Lakersin huikeat yöverkkarit.

celtics pyjama lakers pyjama

 

Ja Pukki, jos olen mielestäsi ansainnut vähän enemmänkin lahjoja hyvästä yrityksestä, niin alla olisi vinkkejä. Lahjasäkissä voisi esimerkiksi olla Niken Studio Wrap Pack, Niken korkeakorkoiset kengät, lumilauta, kajaakki, potkukelkka ja Niken forearm tech hiha juoksuun.

Kiitos Pukki ja kiitos alla oleville lähteille kuvista. Happy Hunting! Muista glögi, tortut ja Sinatran joululevy 🙂

~anna

Nike allover Flash 

Nike Fuelband 

Beddit

NBA pyjamat

Studio Wrap Pack Footwear 

Nike Heels for Women

Lumilauta

Retkikajakki 

Aikuisten potkukelkka

Nike Forearm Tech Sleeve 

Kommentoi

Kommentit