Joulukuun yhdeksännestä luukusta paljastui lahjakortti Helsinki Core Trainersille

Yhdeksättä päivää viedään ja uuden viikon kunniaksi päräytetään oikein kunnolla ja annetaan lahjaksi Helsinki Core Trainersin lahjakortti. Mitä tämä lahjakortti sitten pitää sisällään? No, lahjakortti oikeuttaa sen voittajalla kahden tunnin PT-session HCT:n uudelta koutsilta, Eveliina Tistelgreniltä sekä uudelta HCT:n ravintovalmentajalta Kanerva Ahonalalta ravintoanalyysi palautteen kera.

Mistä Helsinki Core Trainersin Personal Trainingissä on kyse?

helsinkicoretrainers

Tehokkaampaa tekemistä

HCT pyrkii tarjoamaan Personal training -harjoittelussa sinulle kokonaisvaltaisen kokemuksen, jonka tavoite on parantaa niin kuntoasi kuin elämänhallintaasi. Oli tavoitteesi mikä tahansa laihtumisesta täysimittaiseen triathloniin, he tukevat sinua matkan alusta loppuun asti. Samalla he haluavat löytää kanssasi parhaan mahdollisen tavan auttaa juuri sinua. Ratkaisu ei ole ainoastaan uusien treenien keksimistä ja toistojen laskemista, vaan myös uuteen elämäntilanteeseen sopeutumista ja vanhojen tapojen korvaamista uusilla.

Personal trainingissä saat tukea

  • Elämänhallintaan ja uuteen elämäntilanteeseen sopeutumiseen
  • Monipuoliseen toiminnalliseen harjoitteluun
  • Tavoitteidesi saavuttamiseen ja ylittämiseen

Lähtiessäsi treenaamaan Helsinki Core Trainesilla, voit siis varautua siihen, että pääset tekemään erittäin monipuolisia toiminnallisia harjoituksia, mutta joudut samalla myös pohtimaan syitä siihen, miksi tarvitset itsellesi personal trainerin. HCT:n tehtävänä taas on auttaa sinua löytämään vastaus tuohon kysymykseen ja ratkaisemaan sen takana mahdollisesti olevat kehityshaasteet. Näiden lisäksi he lupaavat vetää sinulle elämäsi kovimmat treenit!

ASA arpoo joulukuun jokaisena päivänä, aina aattoon asti, lukuisia urheilutuotteita ja -palveluita. Kerromme myös päivittäin arvottavan tuotteen kiinnostavimmista ominaisuuksista. Voitot postitetaan voittajille kootusti joulun jälkeen. Osallistu tästä ASA:n jouluarvontaan.

4 comments

Kommentoi

Kommentit