Joulukalenterin viimeisestä luukusta Petzl Nao -otsalamppu

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, niin myös ASA:n joulukalenteri. Jouluaaton luukusta löytyy kuitenkin tehokas ase synkkyyttä ja etelän ei-niin-valkoista joulua vastaan: Petzl Nao -otsalamppu.

Nao ei ole mikä tahansa tuikku vaan älykäs johtotähti. Sen reaktiivinen valaisuteknologia reagoi ympäristöön ja muuttaa valokenttää välittömästi käyttäjän tarpeiden mukaan, ilman tarvetta koskea valaisimeen. Lamppuun on myös mahdollista itse luoda erilaisia profiileja halutun kirkkauden ja valokiilan mukaan. Profiieja voi olla kerralla käytössä kolme ja näitä voi sitten vaihtaa lennosta. Virtalähteenä lampussa toimii USB-ladattava li-ion-akku ja paloaikaa on reaktiivisessa tilassa 4–8 tuntia.

ASA:n suunistusosaston edustajan Erlingin mietteitä lampusta voit lukea täältä sekä tarkempia teknisiä tietoja puolestaan täältä.

ASA arpoo joulukuun jokaisena päivänä, aina aattoon asti, lukuisia urheilutuotteita ja -palveluita. Kerromme myös päivittäin arvottavan tuotteen kiinnostavimmista ominaisuuksista. Voitot postitetaan voittajille kootusti joulun jälkeen. Osallistu tästä ASA:n jouluarvontaan.

Kommentoi

Kommentit