Joulukalenterin viidennestä luukusta löytyi adidaksen juoksuvarusteita

adidas Climaproof Convertible -hanskat

Adidaksen 2-in-1 -hanskoilla kädet pysyvät lämpiminä ja kuivina myös talvella. Vanttujen climaproof wind -kalvo suojaa tuulelta ja kevyeltä sateelta. Tuulen hieman hellittäessä muuttuvat nämä tumput sormikkaiksi ottamalla ”suojapussin” pois sormien päältä. Hanskat on valmistettu konduktiivisesta materiaalista, joten puhelimen käyttö onnistuu myös lapaset kädessä.

adidas run 3s CC -lippis

Vaikka kyse onkin joulukalenterista, on hyvä ajatella myös seuraavaa kesää. Kesähelteillä lenkkien taittaminen paljain päin altistaa helposti harmilliselle auringonpistokselle. Toisaalta Suomen kesän kaatosateessa juostessa tekee välillä mieli pitää lippistä päässä, jotta näkökenttä pysyisi kirkkaana. Kunnes joku kehittää juoksupyyhkimet, toimii lätsä yhtenä parhaista keinoista veden kasvoille valumisen estämisessä.

adidas juoksuvarusteet

 

adidas Cmax Beanie- pipo

Kylmällä säällä pipo on juoksijalle pakollinen varuste, mutta juoksupipot eivät valitettavan usein ole niitä, jotka valitsisit päähäsi muulloin kun lenkille lähtiessä. Tämä on harmillista, erityisesti näin Instarun-aikana. Tämä pipo on kuitenkin ulkonäkönsä puolesta perinteistä juoksupipoa rennompi, mutta coolmax-kangas tekee myssystä kuitenkin hyvin hengittävän ja näin urheiluun sopivan. Piposta löytyy myös heijastimet, jotta käyttäjä näkyy sekä lenkeillä että yöjuoksuilla.

adidas juoksuvarusteet

ASA arpoo joulukuun jokaisena päivänä, aina aattoon asti, lukuisia urheilutuotteita ja -palveluita. Kerromme myös päivittäin arvottavan tuotteen kiinnostavimmista ominaisuuksista. Voitot postitetaan voittajille kootusti joulun jälkeen. Osallistu tästä ASA:n jouluarvontaan.

 

Kommentoi

Kommentit