Joulukalenterin kuudennesta luukusta pilkottaa Helsinki City Marathonin osallistumisoikeus

Tarvitsetko lisämotivaatiota liikkumiseen? Tuntuuko talvi pimeälle, kylmälle ja mieli tekisi jäädä makoilemaan sohvalle?Nyt ASA:n joulukalenteri tarjoaa lääkkeen moisiin vaivoihin ja toiveisiin, kun kuudennesta luukusta paljastuu osallistumisoikeus ensi vuoden Helsinki City Marathonille!

16. elokuuta järjestettävä HCM on Suomen suurin maraton. Kisailijat lähtevät matkaan Olympiastadionin vierestä, kiertelevät ympäri Helsinkiä ja käyvät Espoossakin, kunnes lopulta tulevat maaliin olympiastadionilla. Reitin varrella tutuksi tulevat niin Helsingin keskusta kuin puistotkin, unohtamatta meren läheisyyttä.

Nyt kannattaa siis viimeistään osallistua ASA:n joulukalenteriin ja jäädä jännäämään, osuuko kohdalle tämä loistava motivaatiopiikki.

Helsinki_City_Marathon_Banneri

ASA arpoo joulukuun jokaisena päivänä, aina aattoon asti, lukuisia urheilutuotteita ja -palveluita. Kerromme myös päivittäin arvottavan tuotteen kiinnostavimmista ominaisuuksista. Voitot postitetaan voittajille kootusti joulun jälkeen. Osallistu tästä ASA:n jouluarvontaan.

Kommentoi

Kommentit