Joulukalenterin kahdeksannesta luukusta lahjakortti Helsingin urheiluhierontaan

Paikat tulevat urheillessa kipeiksi, mutta yhtä lailla ne nykyisin menevät jumiin ihan arkipäivän työssämmekin. Yhtenä parhaista apukeinoista molempiin vaivoihin on hieronta. Ja kas kummaa, joulukalenterimme kahdeksannesta luukusta löytyi 2×45 minuutin lahjakortti Helsingin urheiluhierontaan.

Helsingin urheiluhieronnassa tavoitteena on saada tietää mahdollisimman paljon eri urheilulajeista, koska ne rasittavat lihaksia erilailla ja näin eri lajien aiheuttamat vaivat vaativat erilailla kohdennettua hoitoa. Kaiken taustalla on halu tarjota jokaiselle asiakkaalle yksilöllistä ja kohdennettua apua vaivoihin, ovat kolotukset ja jomotukset sitten peräisin mistä tahansa. HUH:ssa hoitokeinoina käytetään perinteistä hierontaa, urheiluhierontaa, kuuma- ja kylmähoitoja sekä passiivista hierontaa, urheiluhierontaa, kuuma ja kylmähoitoja sekä passivisia venytksiä. Tarvittaessa annetaan myös kotihoito-ohjeita.

ASA arpoo joulukuun jokaisena päivänä, aina aattoon asti, lukuisia urheilutuotteita ja -palveluita. Kerromme myös päivittäin arvottavan tuotteen kiinnostavimmista ominaisuuksista. Voitot postitetaan voittajille kootusti joulun jälkeen. Osallistu tästä ASA:n jouluarvontaan.

Kommentoi

Kommentit