Joulukalenterin 23. luukusta adidaksen adistar Boostit ja adidas Cmax Beanie -pipo

Vähiin käy ennen kuin loppuu. Tämä klisee pitää paikkansa myös ASA:n joulukalenterin kohdalla. Toiseksi viimeisestä kolosta lattialle tipahtikin iso kasa huipputavaraa. Luukusta löytyivät adidas adistar Boostit naisten kokoa 38 2/3 ja miesten kokoa 44. Vuodenajan huomoiden laitamme kenkien voittajille mukaan myös adidaksen Cmax Beanie juoksupipon. Tämän päivän osalta tulemme siis jakamaan palkinnon sekä miehelle että naiselle.

Adidas adistar Boostit ovat Boost-sarjan vaimennetuimmat juoksukengät, joissa pääpaino on vaimennuksessa, kestävyydessä ja tukevuudessa. Boost tuo välipohjaan lisää responsiivisuutta ja kestävyyttä, samalla kun EVA:sta rakennettu pronaatiotuki tarjoaa lisävakautta. Tarkempaa arviota kengistä pääset lukemaan Joonaksen testiraportista.

 

ASA arpoo joulukuun jokaisena päivänä, aina aattoon asti, lukuisia urheilutuotteita ja -palveluita. Kerromme myös päivittäin arvottavan tuotteen kiinnostavimmista ominaisuuksista. Voitot postitetaan voittajille kootusti joulun jälkeen. Osallistu tästä ASA:n jouluarvontaan.

Kommentoi

Kommentit