Joulukalenterin 22. luukusta lahjakortti Helsingin urheiluhierontaan

Lihaksia ja muita paikkoja voi jomottaaa monesta syystä. On vaivojen taustalla sitten urheilu, arkipäivän työ tai odotettua isompi joulusiivous, urheiluhieronta on oiva keino rentoutumiseen. Ja kas kummaa, joulukalenterimme 22. luukusta löytyi 2×45 minuutin lahjakortti Helsingin urheiluhierontaan.

Helsingin urheiluhieronnassa tavoitteena on saada tietää mahdollisimman paljon eri urheilulajeista, koska ne rasittavat lihaksia erilailla ja näin eri lajien aiheuttamat vaivat vaativat erilailla kohdennettua hoitoa. Kaiken taustalla on halu tarjota jokaiselle asiakkaalle yksilöllistä ja kohdennettua apua vaivoihin, ovat kolotukset ja jomotukset sitten peräisin mistä tahansa. HUH:ssa hoitokeinoina käytetään perinteistä hierontaa, urheiluhierontaa, kuuma- ja kylmähoitoja sekä passiivista hierontaa, urheiluhierontaa, kuuma ja kylmähoitoja sekä passivisia venytksiä. Tarvittaessa annetaan myös kotihoito-ohjeita.

ASA arpoo joulukuun jokaisena päivänä, aina aattoon asti, lukuisia urheilutuotteita ja -palveluita. Kerromme myös päivittäin arvottavan tuotteen kiinnostavimmista ominaisuuksista. Voitot postitetaan voittajille kootusti joulun jälkeen. Osallistu tästä ASA:n jouluarvontaan.

Kommentoi

Kommentit