Joulukalenterin 21. luukusta löytyi kaksi lippua Helsinki City Runille

Helsinki City Run on jo kauan kuulunut helsinkiläisten ja muidenkin suomalaisten juoksijoiden kevääseen. Ja asiaankuuluvasti on ASA:n joulukalenterista nyt mahdollisuus voittaa kaksi osallistumisoikeutta tälle Suomen suurimmalle puolimaratonille!

HCR

Viime kerrasta viisastuneena HCR tulee kokemaan paljon uudistuksia. Lähtö ja maali sijaitsevat vanhoilla tutuilla paikoilla, mutta juoksureitti näiden kahden pisteen välissä on muuttunut. Myös maalintulon jälkeistä siirtymistä on helpotettu, kun juoksun jälkeinen huolto on siirtynyt Mäntyniemen kentälle.

WP_20131218_13_45_58_Panorama (2)

Ensi vuonna juoksijat kiertävät olympiastadionilla vasemmalla pilkottavasta maratonportista suoraan oikealle, josta matka jatkuu myötäpäivään etusuoran alussa sijaitsevalle maaliviivalle. Tästä enemmän tai vähemmän hyvävoimaisen juoksijat jatkavat asiaankuuluvien tuuletusten ja ylävitosten saattelemana etusuoraa pitkin ja stadionin läpi Mäntyniemen kentälle.

Reittimuutosten lisäksi ensi vuodeksi on luvassa lähtöryhmien uudelleenjärjestelyä, kun kärkiryhmää pienennetään 40 prosentilla ja muutkin ryhmät kokevat kutistumisen. Tavoitteena on saada useamman ryhmän kautta aikaiseksi sujuvampi ja parempi juoksukokemus.

IMG_2945 (2)

Tämä viiva voi tulla monelle helpotuksena ensi toukokuussa. 

ASA tulee palaamaan vielä tarkemmin HCR:n uudistuksiin, joten kannattaa pysytellä kuulolla.

ASA arpoo joulukuun jokaisena päivänä, aina aattoon asti, lukuisia urheilutuotteita ja -palveluita. Kerromme myös päivittäin arvottavan tuotteen kiinnostavimmista ominaisuuksista. Voitot postitetaan voittajille kootusti joulun jälkeen. Osallistu tästä ASA:n jouluarvontaan.

Kommentoi

Kommentit