Joulukalenterin 19. luukusta liput messujuoksuun ja GoExpoon

Tänään, joulukuun 19. päivänä ASA:n joulukalenterista putkahti esille yhdistelmäpaketti: kaksi lippua messujuoksuun ja maaliskuun GoExpoon. Voittajalle tarjoutuu täten mahdollisuus, yhdessä valitsemansa henkilön kanssa, päästä sekä juoksemaan että messuilemaan . Halutessaan eri tapahtumiin voi ottaa mukaan myös eri henkilön.

GoExpo

GoExpo, Suomen suurin liikunnan tapahtuma, järjestetään 7.–9. maaliskuuta. Messuilta löytyy urheilutuotteita ja -palveluita useista eri kategorioista, mukana ovat kunto-, fillari-, golf-, retki-, metsästys-, kalastus-, Ball Sports, kuva&kamera sekä Horse Fair -tapahtumat.

 GoExpo_2014_logo

ASA on ensi vuonnakin mukana GoExpossa, ja vaikka tämän vuotinen osastomme olikin mahtava, voimme luvata vuoden 2014 osastomme olevan vielä komeampi. Samalla takaamme, että messuilla tulee löytymään monenlaisia yllätyksiä juoksun suhteen.

Messujuoksu

Messujuoksu puolestaan on joulukuussa toista kertaa järjestettävä, uudenlainen sisäjuoksutapahtuma. Keskellä talvea kesäkeleissä juostavan tapahtuman ratana toimii monelle tuttu messukeskus, mutta harva sen sijaan on kiertänyt hallia yhtä vauhdikkaasti kuin tuona päivänä kierretään. Reitti tarjoaa haasteita ramppien, liuskojen, tavallisen lattian sekä portaiden muodossa, joten aivan perinteisestä hölkkäkisasta ei ole kyse.

Messujuoksu_logo

ASA oli paikalla messujuoksussa viime vuonna ja tulemme osallistumaan siihen myös tänä vuonna. Tästä pääset tutustumaan Lauran mietteisiin viime vuotisesta kisasta.

ASA arpoo joulukuun jokaisena päivänä, aina aattoon asti, lukuisia urheilutuotteita ja -palveluita. Kerromme myös päivittäin arvottavan tuotteen kiinnostavimmista ominaisuuksista. Voitot postitetaan voittajille kootusti joulun jälkeen. Osallistu tästä ASA:n jouluarvontaan.

Kommentoi

Kommentit