Joulukalenterin 14. luukusta lippu Helsinki City Marathonille

Nyt kun Seija vei mennessään talven rippeet (ainakin etelästä), on hyvä aika kääntää katse kohti ensi kesää ja tulevia koitoksia. ASA:n joulukalenteri tarjoaa tänään oivan mahdollisuuden päästää omat aivonystyrät helpolla, nimittäin 14. luukusta paljastui osallistumisoikeus Helsinki City Marathonille. Nyt vain osallistumaan arvontaan, ja tonttujen ollessa suotuisalla päällä, voit päästä mukaan tähän Helsingin katuja kiertävään juoksukarnevaaliin.

Mikä HCM?

16. elokuuta järjestettävä HCM on Suomen suurin maraton. Kisailijat lähtevät matkaan Olympiastadionin vierestä, kiertelevät ympäri Helsinkiä ja käyvät Espoossakin, kunnes lopulta tulevat maaliin olympiastadionilla. Reitin varrella tutuksi tulevat niin Helsingin keskusta kuin puistotkin, unohtamatta meren läheisyyttä.

Helsinki_City_Marathon_Banneri

ASA arpoo joulukuun jokaisena päivänä, aina aattoon asti, lukuisia urheilutuotteita ja -palveluita. Kerromme myös päivittäin arvottavan tuotteen kiinnostavimmista ominaisuuksista. Voitot postitetaan voittajille kootusti joulun jälkeen. Osallistu tästä ASA:n jouluarvontaan.

Kommentoi

Kommentit