LauraprjctASA tulee jälleen – Ylös sohvalta mies!

prjctASA on täällä jälleen! Viime kevään pilottiprojektin kohteena olivat naiset – tällä kertaa – totta kai – miehet.

prjctASA – Ylös sohvalta mies! Haku alkaa NYT!

_DSC9537

Mistä on kyse?

Arctic Sport Addicts hakee 8 innostunutta ja motivoitunutta miestä mukaan kevään kuntoprojektiin.

Ilmoita itsesi, ilmianna ystäväsi, isäsi tai miehesi lähettämällä meille vapaamuotoinen hakemus, miksi juuri sinut pitäisi valita ryhmään mukaan. Olipa syy sitten painonpudotus, liikunnan ilon, uuden lajin tai vaikkapa treeniseuran löytäminen – laita hakemus tulemaan! Pääasia, että sinulla on asenne kohdallaan.

IMG_8952

Tänä vuonna prjctASA on tiivistänyt viime vuonna hienosti alkanutta yhteistyötä Tough Vikingin kanssa ja projekti tähtääkin omalla joukkueellaan 5.9. järjestettävään kisaan Helsingin Kaisaniemessä. Kysymys kuuluukin – Are You Tough Enough?

10 yhteistä tapaamista

prjctASA -ryhmä treenaa ja tapaa kevään aikana (huhti-elokuu) 10 kertaa yhdessä, liikunnan tai muiden hyvinvointiin liittyvien teemojen merkeissä.  Tarkoituksena on treenata yhdessä, pitää hauskaa ja saada vertaistukea muilta kanssa-ahertajilta oman tavoitteen saavuttamiseksi. Ja ennen kaikkea – muodostaa joukkue, joka ylittää yhdessä vaikeimmatkin esteet.

Liikuntakertojen teemoina on mm. juoksu ja siihen liittyvät tekniikkaharjoitukset, erilaiset lihaskunto- ja lajitreenit – tietysti tavoite mielessä pitäen: syyskuussa joukkue ylittää 12 kilometrin reitillä 15 estettä. Lisäksi tapaamme muiden mielenkiintoisten liikuntaan liittyvien teemojen merkeissä.

_DSC9557

Osallistuja saa:

  • Yhteistreenit (10 yhteistä treenikertaa), kesto á 1,5 h
  • lisäksi kahdet avoimet Tough Viking -treenit
  • henkilökohtaisen ruokavaliokeskustelun sekä siihen liittyvät muutosehdotukset
  • vo2 kuntotestit
  • Reebokin treenivaatteet
  • Osallistumisen Tough Viking joukkuekisaan

Sekä ennen kaikkea, taatusti kevään kovimman liikuntakokemuksen.

Osallistumismaksu: 200 euroa/ henkilö, joka kattaa yllä olevan lisäksi valmennuksen kustannukset sekä yleiset hankinnat projektin aikana.

Tapaamiset järjestetään pääkaupunkiseudulla ja osallistujilla on oltava valmius liikkumiseen. Projektia seurataan kevään ajan tiiviisti Arcticsportaddicts.fi –sivustolla ja treeneissä mukana häärii ammattivalokuvaaja Anna Jarske.

_DSC9590

Vetäjät

prjctASA:n vetäjinä toimivat liikunta-alan ammattilaiset Laura ja Milla. Molemmilla on mm. laillistettu Personal Trainer sekä kuntosaliohjaajakoulutus sekä usean vuoden kokemus niin yksilö kuin ryhmävalmennuksistakin. Mukana nähdään eri teemojen ympärillä myös muita ASA:n liikunnan ammattilaisia sekä yhteistyökumppaneita.

Lähetä hakemuksesi 15.3.2015 mennessä osoitteeseen: laura@arcticsportaddicts.fi. Liitä hakemukseen vaate- ja kenkäkokosi. Kerrothan myös, jos voimme löytää sinut sosiaalisesta mediasta (esim. Facebook, Instagram, Twitter).

Valinnoista ilmoitetaan 18.3. mennessä henkilökohtaisesti valituille ja julkistetaan sen jälkeen ASA:n sivuilla sekä Facebookissa. Treenit alkavat 27.4.

Tsemppiä hakuun, pian saatetaan treenata yhdessä! : )

_DSC9560

Yhteistyössä:

Tough Viking

toughviking-official-reebok-blackBG

Reebok

 

Reebok-Delta-BeMoreHuman

Forever Herttoniemi

Logo

VO2 testit

test4you

3 comments

Kommentoi

Kommentit