LauraprjctASA: Tough Viking 2015 selätetty!

prjctASA – ylös sohvalta mies oli tänä vuonna ArcticSportAddicts.fi sivuston miehille suunnattu kuntoprojekti. Ryhmään valittiin 10 henkilöä ja tavoitteena oli osallistua projektin päätteeksi Tough Viking joukkuekilpailuun. Ja näinhän siinä kävikin. Suurimman osan kohdalla. 🙂 Hävikkiä aina matkan varrelle mahtuu, joten kahdeksan uhkarohkeaa saapui lauantaina paikalle ja heistä seitsemän starttasi itse kisaan, pikku lämmittelyiden jälkeen.

4Rn4C0ZgalDWJyxLxqYuOqtfZH7cC4J9TUILXnLq1HU

MT7XsmLdZ3SjtmIN-iQ-9S5fEHZKe1QF9IkMXoK-M5E

IRrtfSeEFv1AkFXVEX2Du4lHnRBQUj6ebrns7JfEpWg

39o6SrKUPq8iBVnJSJrrHgZwx1pZBB0FZ5YxDh5MT6g

Pekka

Kisan osalta oli kiva huomata miten helpolta juoksuosuudet tuntui ja olisi voinut yksilökisassa varmasti puristaa lisää. Keli taas teki joistain esteistä aika mahdottomia varsinkin ilman hanskoja, mutta oli toki elämys painaa menemään välillä kaatosateeksi kuvattavaksi keliksi.

Petri

Mielenkiintoinen kokemus kokonaisuutena. Oikeastaan matka ja esteet (vaikka 3 kiersin, tein oheisharjoitteet) eivät tuntuneet kovinkaan pahoilta. Keli toi sitten mukana sen tunnun että kilpailu oli rankempaa kuin nuo ExremeRun -kisat. Ehkä radan oisi voinut mennä nopeampaa mutta pääasia oli saada se läpi ja oikeastaan kehossa tuntui vielä se että erehdyin vasten ohjeita käymään salilla torstaina. Ihan tyytyväinen olen – ei mitenkään mahdoton juoksukisa

Toni

Juoksu kulki paremmin kuin odotin. Pieni väsymys tuli 10 kohdalla joka tuntui jaloissa. Odotin vaikeampia esteitä vaikka keli toi omat haasteensa niihin. Ryhmähenki oli hyvä ja oli mukavaa mennä yhdessä. En ollut ikinä juossut aikaisemmin kaatosateessa. Burbee tuli tutuksi. Paikka paikon rata oli todella liukas vaikka pito pysyi kengissä. Järjestäjän osalta ratahenkilöitä olisi varmaan voinut olla enemmän. Verkkokiipeilyn turvallisuus mietitytti. Parasta oli ehdottomasti ryhmän tsemppaus. Kiitos kaverit!

Erik

Tough Viking oli mukava kisa. Sää sopi hyvin kisan luonteeseen mutta sade teki osasta esteistä todella liukkaita. Kisa oli mielekäs koska juoksun voi osittaa esteiden mukaan. Ei tarvinnut juosta kuin vain seuraavalle esteelle. Burbeet sai viimeisen kilometrin tuntumaan aika pahalta.

Kerkko

Kisassa ehdottomasti parasta oli itsensä ylittäminen jossain määrin. Tuo kylmä vesi itselleni ihan kryptoniittia. Varsinkin porukan tsemppaus ja kohtuu viileä keli helpotti niiden suorittamista ja juoksu kulki tosi kivasti, kiitos kesän treenien. Ramppi ja monkeybarssit olivat ainoat, mitä ei loppuun saanut suoritettua, muutoin mentiin niin että heilahti esteistä yli!

ntU4rHEapQI2-oxF7WY9OLwncyI8LvdVjGSFi3BLVaE

rGVYvwOKA66-rdd7A7VmJD1iI0EeNmEtIJGLJep5y0o

ydjk_LeYv7DWuSLx5WnTR2OxqgNV2YvG4XgebQpoeDo

LSK8qJHSBdIZ-PhkXYts8zJjFG4WvJ7k-fahwOb50ks

Tough Viking todellakin selätettiin ja vaikka ei mitään aikatavoitetta oltu asetettukaan, vaikutti siltä, että viimeistään tässä vaiheessa joukkue hitsautui yhteen. Oli selvää, että tämän tavoitteen asettaminen oli kannattanut. Hyvä fiilis jäi niin osallistujille kuin valmentajillekin – rankkasateesta huolimatta.

Aivan toinen asia sitten onkin se suurin muutos, mikä ryhmän jäsenillä on näkynyt kevään ja kesän mittaan. Näistä juttelimme lauantai-iltana projektin virallisissa päättäjäisissä. On tehty parempia valintoja ja ”uhrauksia” oman hyvinvoinnin eteen arjessa ja niistä on raportoitu yhteisessä Facebook-ryhmässä.

Vielä on lopputestit edessä ensi viikolla ja siellä nähdään, onko se kuntokin kasvanut tässä juttelun lisäksi. 😉

U5lTGlxdmYLE9zbAHe724sP6gNAgevrFW6YA9sWMCqk

Kuvista kiitos: @saijakat

prjctASA on ArcticSportAddicts.fi -sivuston järjestämä toinen kuntoprojekti. Ensimmäinen projekti Liikettä niveliin nainen! toteutettiin vuonna 2014 ja mukaan valittiin 6 naista. Vuonna 2015 kohteena on 10 miestä ja teemana Ylös sohvalta mies! Valmentajina toimivat Laura Enroth ja Milla Hurri.

test4you Reebok-Delta-BeMoreHuman Logo toughviking-official-reebok-blackBG

Kommentoi

Kommentit