LauraTältä näytti prjctASAn keskiviikon startti!

Keskiviikkona koitti odotettu prjctASAlaisten ensimmäinen tapaaminen Helsinki Sports Clubilla!

Alkuesittelyiden jälkeen puimme Reebokin pinkit paidat päälle ja päästimme 6 naista tositoimiin. Ensimmäisellä prjctASA – liikettä niveliin nainen tapaamisella halusimme selvittää, minkälainen näiden urheiden naisten lähtötaso on. Hurjapää tarttuivat haasteeseen pienellä jännityksellä, joka osoittautui myöhemmin aivan aiheettomaksi, sillä kovakuntoista sakkia näyttäisi olevan mukana!

prjctASA_hsc

prjctASA_reebok

prjctASA_ella_meri

Lihaskuntoa ja hapenottokykyä testattiin 4 liikkeen (vatsalihakset, punnerrukset, kyykyt ja yleisliike) avulla. Sen jälkeen siirryttiin juoksumatolle, jolla juostiin Cooper. Testit tullaan tekemään uudelleen kesäkuussa täysin samanlaisina, jolloin saadaan vertailtavat tulokset. Lisäksi teimme jokaiselle kehonkoostumusmittaukset.

prjctASA_milla_ella

prjctASA_virpi

prjctASA_saija_meri

prjctASA_essi_laura

Kuntotestien aikana naisista huokui into ja päättäväisyys. Toisten kannustaminen testien aikana tuli toisilleen tuntemattomilta tiimiläisiltä kuin luonnostaan. Meininki oli loistava! Oli mukava nähdä kuinka jo ensimmäisellä kerralla tiimi alkoi nivoutua yhteen.

Tytöt suoriutuivat testeistä ja projektin avauksesta upeasti. Ei siitä mitään epäilystä ollutkaan, sellaista tarmoa ja sisua olimme aistineet jo hakemuksistakin. Valkut saivat myhäillä tyytyväisinä, sillä tahtoa ja halua ylittää itsensä löytyi ja se oli juuri se, mitä halusimme nähdä!

Anna sai vangittua hienosti keskiviikon fiilikset : )

Tästä jatketaan – tosin vasta kolmen viikon jälkeen, joten tytöille täytyy keksiä tähän väliinkin liikettä niveliin…

prjctASA_laura_milla

3 comments

Kommentoi

Kommentit

  1. Loistavat puitteet ja mahdoton draivi! Erityisesti tykkään kevyen ”yleisliikkeen” nimityksestä 😉
    Pian lisää, pian taas nähdään!