LauraprjctASA – toista kertaa tositoimissa!

Muutama viikko hengähdettiin alkutestien jälkeen ja vihdoin koitti paluu prjctASAn treeneihin Helsinki Sports Clubille! Tällä kertaa teemana oli patteritreeni, jota on leikkisästi ”luulot pois” -treeniksikin kutsuttu. ; ) Osa liikkeistä tehtiin kahvakuulan avulla ja osa kehon omalla painolla. prjctASAlaiset olivat paikalla Saijaa ja Meriä lukuunottamatta, joilla oli molemmilla hyvä syy poissaoloon. Saija lähettelee tällä hetkellä treenikuvia San Franciscosta ja Meri joutui viime hetkillä perumaan treenit lapsen sairastumisen takia.

prjctasa1

prjctasa3

prjctasa5

prjctasa6

Alun yhteisten lämmittelyiden ja liikkeiden läpikäynnin jälkeen siirryttiin varsinaiseen treeniin, joka tehtiin pareittain. Pattereita oli kolme erilaista, joissa oli jokaisessa neljä liikettä ja jokaista liikettä tehtiin minuutti. Patterit tehtiin kaksi kertaa läpi ja tauot pidettiin minimissä.

prjctasa11

Virpi ja Essi

prjctasa25

Ella ja Laura A.

prjctasa22

prjctasa23

 

prjctasa26

Laura A. näyttää mallia, että raskaanakin voi urheilla

prjctasa

Suvi ja Milla

prjctasa18

Essi ja Virpi

prjctasa19

Ella

prjctasa13

Milla tarkistaa Virpin tekniikan

Kahvakuula oli osalle ennalta tuttu väline, mutta osalle vieras, joten jonkun verran tuli myös vinkkejä, miten kahvakuulan kanssa voi treenata. Aluksi liikkeiden kanssa otettiinkin rauhallisesti ja hiottiin tekniikkaa kuntoon. Tehoja nostettiin sitä mukaa, kun liikkeet alkoivat tulla tutuiksi ja ilmeet alkoivat näyttää jo siltä miltä pitääkin!

prjctasa16

Essi

prjctasa10

Ella ja Laura A.

prjctasa8

Suvi

Tässä Suvin ajatuksia eilisistä treeneistä:

Eiliset treenit olivat todellinen suksee. Salille saavuttaessa vatsaani kipristeli jännityksestä – enhän tiennyt mitä odottaa. Kun Laura ja Milla esittelivät, mitä olivat suunnitelleet meitä varten, en varmasti ollut ainoa, joka mietti erilaisia salista pakenemisvaihtoehtoja. En keksinyt sivistynyttä tapaa karata, siispä oli pakko kaivaa sitä kuuluisaa asennetta peliin. Enhän lähtenyt haasteeseen mukaan mamoilemaan.

Kahvakuulaa ja koko kehoa hyödyntäviä sarjoja aikaa vastaan saikin sitten taistella koko asennevaraston läpi. Ilman tsemppausta en olisi kyennyt kyykkäämään puoliakaan lukemia, huh huh. Oli rohkaisevaa nähdä kaikki mukana ihan tosissaan. Ei taida olla mitään hauskempaa kuin yllytyshulluus hyvässä seurassa. Jalat täristen hoipertelin kotiin, kuitenkin hymyssä suin. Ihana tunne!

prjctasa20

Kiitos tytöt mahtavasta tsempistä!!

Tällä kertaa prjctASAlaiset saivat myös kotiinviemisiksi pienet testipaketit Terranovalta. Paketti sisältää kolme tuotetta:

prjctasa1

  • Life Drink ravitseva, luonnollinen ja kokonaisvaltainen tapa ylläpitää terveyttä.
  • Vibrant Synergy kapselit tukemaan kehon energia-aineenvaihduntaa, kuntoilua ja hapen hyväksikäyttöä.
  • Living Wellbeing Super Blend tehostamaan yleistä hyvinvointia, lisäämään energiatasoa, parantamaan ihon terveyttä ja ulkonäköä.

Näistä lisätietoa ja kokemuksia luvassa myöhemmin erillisessä kirjoituksessa.

prjctASAn treenit jatkuvat seuraavan kerran 6.4., jolloin pääsemme ihanan Eveliinan oppeihin ja ohjaukseen : ) Sillä välin, naisten treenailuja ja kuulumisia voi seurata vaikkapa instagramissa avainsanalla #prjctASA.

Kuvat: Anna Jarske

Kommentoi

Kommentit