LauraprjctASA testaa: Yoogaia – Joogaa omassa olohuoneessa

prjctASAlaisten treenit alkoivat pari viikkoa sitten alkutesteillä ja jatkuvat aina kesäkuuhun saakka. Yhteisiä treenikertoja on n. 10, joten aktiivisuutta ja itsenäisyyttä yhteistreenien lisäksi tarvitaan ja siihen kannustetaan.

Koutsien iloksi naiset ovatkin alkaneet jo sopia yhteisiä lenkkitreffejä ja seuraavat yhteiset treenitkin ovat viikon päästä.

Koska yhteistreenien määrä on rajallinen, olimme todella iloisia saadessamme yhteydenoton Yoogaia -palvelusta. Yoogaia on lokakuussa 2013 perustettu suomalainen startup yritys, jonka missio on tarjota kaikille hyvinvoinnistaan kiinnostuneille suomalaisille mahdollisuus sujuvampaan arkeen yhdistämällä hyvinvointia lisäävä ikiaikainen joogaperinne ja helpomman harrastamisen mahdollistava uusin teknologia. Yoogaia on uniikki, Suomessa kehitetty hyvinvointipalvelu, jonka käyttö ei edellytä jäsenyyttä tai muita sitoumuksia. Tunneille voi osallistua kuka vain, silloin kun itselle parhaiten sopii.

Yoogaia_logo_rgb_2202

Palvelu sisältää jooga- ja kehonhuoltotunteja, jotka ovat teemana hyvin olennaisia projektin aikana. Treenien aloituksen jälkeen ja esimerkiksi juoksuharrastuksen alkaessa sekä kilometrien kertyessä on olennaista keskittyä kehonhuoltoon. Hyvä muistutus myös valmentajille!

Yoogaian tarjoamat nettijoogatunnit ovat aivan kuten tavallisetkin joogatunnit, erona on oikeastaan vain se, että tunneille osallistutaan nettiyhteyden avulla kätevästi omasta kodista käsin, omalla tietokoneella. Olennaista palvelussa on se, että Yoogaian tunnit ovat aina vuorovaikutteisia livetunteja, eivät ennalta nauhoitettuja videoita. Osallistujat eivät näe toisiaan ja itse voi päättää, näkeekö ohjaaja sinun harjoituksesi vai ei. Palvelu toimii suoraan nettiselaimessa, eikä sen käyttö edellytä erityistä teknistä osaamista.

Yoogaian tunnit painottuvat ilta-aikaan, mutta myös muutama aamutunti on ohjelmassa. Täydellistä! Yhteistyö sai myös prjctASAlaisilta erittäin hyvän vastaanoton ja tytöt tulevat kertomaan kokemuksistaan palvelusta kevään aikana.

prjctASA

1 comment

Kommentoi

Kommentit