LauraprjctASA – Liikettä Niveliin Nainen goes Tough Viking – tule mukaan treenaamaan!

Meille valmentajille jäi sellainen kutina prjctASA – Liikettä Niveliin Nainen! -päätösviikonlopun jälkeen, ettei tämä kaikki ihanuus niin vain tähän pääty. Herättelimme tuona kesäkuun puolenvälin viikonlopun aikana jo ajatusta, jostain yhteisestä tekemisestä ja kas kummaa, saimme tilaisuuden osallistua 6.9.2014 järjestettävään Tough Viking kisaan. Osallistumme tapahtumaan Liikettä Niveliin Nainen! -joukkueella yhteistyössä Tough Vikingin ja Reebokin kanssa.

images

Ensimmäistä kertaa Suomessa järjestettävä extreme-kilpailu koostuu rankoista, märistä ja haastavista juoksukilometreistä ja 15 haastavasta esteestä. Rata on yhteensä 12 km pitkä, jonka aikana käydään kilpailun alkaessa niin Töölönlahdella kuin Eläintarhanlahdella ja sen päättyessä Kaisaniemenpuistoon.

1396037_463627963757504_1847963002_n

Valitettavasti kaikki projektilaisemme eivät kuitenkaan pääse osallistumaan kovaakin kovempaan Pohjoismaiden suurimpaan extreme-esteratakilpailuun. Liikettä Niveliin Nainen! -joukkueessa kisaavat Saija, Suvi ja valmentaja Milla, mutta koska joukkueeseen tarvitaan neljä, saamme mukaan myös meidän Essin avopuolison Saran. Hän oli alun perinkin ilmiantanut Essin projektiin, joten hän on ollut mukana juonessa koko kevään ajan. Kannustusjoukoissa ovat tietysti mukana kaikki projektilaiset mahdollisuuksien mukaan, isojen plakaattien kanssa. 🙂

Yhteistyön merkeissä tulemme järjestämään yhteistreenejä kisaan liittyen. Ensimmäiset prjctASA – Liikettä Niveliin Nainen! goes Though Viking treenit pidetään maanantaina 7.7 klo 18 Malminkartanon portaillaLuvassa on mäki- ja rappusvetoja sekä pientä kuntopiirin tynkää. Ilmoittautuminen treeniin klo 17.55 Malminkartanon huipulla (Naapuripellontie, Helsinki). Kesto noin 1,5-2 h, riippuen kuinka kovassa kunnossa olet 😉

Treenit ovat kaikille avoimet ja sinun ei tarvitse olla ilmoittautunut Tough Viking kisaan. Vetäjinä toimivat Milla ja Laura.

Lisää yhteistreenejä luvassa ennen syyskuun koitosta, mutta niistä lisää myöhemmin… Tule rohkeasti mukaan!!

Milla & Laura

2 comments

Kommentoi

Kommentit