LauraNyt se alkaa – prjctASA!!

Tulihan se maaliskuu sieltä vihdoin ja voimme virallisesti ilmoittaa ensimmäisen prjctASA – liikettä niveliin nainen -kuntoprojektiin valitut treenaajat!

Naiset ovat kaikki iältään kolmenkympin hujakoilla ja heitä kaikkia yhdistää sama ajatus: halu päästä kuntoon, löytää liikunnan ilo kiireiseen arkeen sekä saada lisätsemppiä treenikaverista. Kukaan ei varsinaisesti laita myöskään pahakseen, jos paino hieman tippuu alaspäin tai kiinteytymistä kropassa tapahtuu.

Pyysimme naisia kuvaamaan, miksi juuri hänet on valittu prjctASAan (max 3 lausetta). Tässä lähtökohdat:

Ella, 35.

Henkisesti vireessä, fyysisesti hengästynyt. Tämä projekti on tähdenlentoni!

Essi, 34.

Olen mukana tässä 100%sti ja erityisesti, koska olen nyt vuoden aikana saanut painoani alas jo 15kilon verran. Lähtöpainoni vuosi sitten oli n.95kg, joka on nuoruutensa aktiivisesti urheilleelle melkoinen ”saavutus”. Kaipaan liikuntaa, tarvitsen enemmän motivaatiota, painostusta ja neuvoja, joita uskon teiltä saavani.

Meri, 37.

Nyt on ihan todella viimeinkin aika löytää takaisin sille hyvinvoinnin ja liikunnan polulle, joka joitakin vuosia sitten on karannut ihan jonnekin muualle. Polulle, jonne en ole syystä tai toisesta löytänyt omin voimin takaisin. Haussa tasapainoinen ja liikunnallinen elämä.

Saija, 32.

Olin kahvakuula-tunnilla ja todellisuus iski päin kasvoja, kun 70 vuotias rouva nosti painavempaa kahvakuulaa kuin minä ja punnersi miesten punnerruksia vieressäni. Minä haluan kestävän kehityksen itseni kanssa! Matka kohti rautarouvaa on alkanut!

Suvi, 30.

Nyt – synnytettyäni kaksi lasta, täytettyäni kolmekymmentä vuotta ja kauan odotettujen häiden häämöttäessä kesäkuussa ei voisi olla parempaa hetkeä keskittyä omaan hyvinvointiin. Äitinä ja uranaisena ei pärjää, jos henkinen ja fyysinen hyvinvointi eivät ole balanssissa. Mahtavaa saada ammattilaisten ja ryhmän tuki omaan tekemiseen!

Virpi, 33.

Olen 33-vuotias muusikko-säveltäjä-toiminnanjohtaja, joka tykkää herkuttelusta ja saa parhaat urheiluun liittyvät kicksit tennismaila kädessä. Haluaisin liikkua monipuolisemmin, mutta minun on ollut vaikea löytää intoa lähteä lenkkipoluille tai kuntosalille. Uskon, että prjctASA:sta saamani ohjaus ja asiantuntevat neuvot auttavat minua löytämään ilon urheilusta ja motivoivat terveellisempiin elämäntapoihin.

Keskiviikon jälkeen on luvassa tarkemmat esittelyt naisista ja ensimmäiset fiilikset tuoreeltaan. Projektia seurataan tiiviisti koko kevään ajan arcticsportaddicts.fi -sivustolla/ kategoriassa prjctASA. Naiset tulevat myös itse kirjoittamaan treeni-kuulumisia. Mukana projektissa häärii valokuvaaja Anna Jarske, joka ikuistaa jengin treeni-ilmeet kuviksi. 🙂

Tunnelmia voi aistia myös Instagramista: #prjctASA

Keskiviikkona mennään, koutsit eivät malttaisi odottaa!

laura&milla

1 comment

Kommentoi

Kommentit