LauraKuvia ja tunnelmia prjctASA -liikettä niveliin nainen päätösviikonlopulta!

prjctASA -liikettä niveliin nainen! sai viikonloppuna arvoisensa päätöksen Turussa, Break Sokos Hotel Caribiassa. Kattavampi analyysi koko keväästä ja projektista on tulossa myöhemmin, tässä vaiheessa keskitytään hienoon viime viikonloppuun, jonka vietimme yhdessä urheillen ja rentoutuen.

Saavuimme Turkuun lauantaina aamupäivällä ja huoneet saatuamme suuntasimme lihaskuntojumpan pariin, jonka Milla oli meille suunnitellut.

sokoshotelcaribia

_DSC2468

_DSC2479

_DSC2529

_DSC2554

_DSC2576

_DSC2607

_DSC2595

_DSC2630

Reilun tunnin aikana koko vartalo sai kyytiä sekä painojen kanssa että ilman. Hikisen jumpan jälkeen suuntasimme allasosastolle, missä vuorossa oli vesijumppaa jälleen Millan suunnittelemana. Totesimme yhdistelmätreenin erittäin toimivaksi ja tehokkaaksi. Nimittäin treenit tuntuivat lihaksissa saman tien, mutta etenkin parina seuraavana päivänä. Mukavaa vaihtelua muutenkin tuo vesijumppa, joka ainakin itselle on harvinaista.

_DSC2728

_DSC2661

_DSC2718

_DSC2719

Saunan kautta vaatteiden vaihtoon ja reissun vapaampaan osuuteen. Söimme Havanna ravintolassa, jonka burgerit ja pitsat maistuivat treenien jälkeen. Ruoka oli hyvää ja tunnelma pöydässämme loistava!

Untitled

Päätösviikonloppu oli treenien lisäksi ansaittu palkinto yhteisestä keväästä. Tähän Caribia tarjosi loistavat puiteet. 

Sunnuntaina ennen kotiinlähtöä lähdimme vielä reippailemaan läheiseen maastoon. Upeat lenkkimaastot ja loistokelikin sattui kohdalle! Kuvat kertokoot puolestaan, osaltaan melko haikeitakin tunnelmia.

_DSC2785

_DSC2815

_DSC2795

prjctASA -liikettä niveliin naisista kuuluu vielä, mutta tässä vaiheessa haluamme kiittää Break Sokos Hotel Caribiaa hienosta yhteistyöstä, viikonloppumme oli täydellisen onnistunut!

Kuvat: Anna Jarske

1 comment

Kommentoi

Kommentit