Euro Peliin Elämälle – Jälkisanat

Helsingin Kampin kesäisessä päivässä oli tapahtuman tuntua kun Euro Peliin Elämälle –hyväntekeväisyyskampanja jalkautui Arctic Sport Addictsin tukemana Narinkkatorille. Mukaan oli houkuteltu liuta urheilullisia yhteistyökumppaneita ja tarkoituksena oli kerätä näkyvyyttä ja varoja Sylva ry:lle, joka tekee arvokasta työtä syöpää sairastavien lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä parissa. Ja hyvinhän siinä kävi.

Säiden herra piti tapahtuman järjestäjät ja kävijät kuivana ja leppoisa ja iloinen tunnelma pysyi yllä loppuun saakka. Jo ennen kuin sukelletaan syvemmin tapahtuman antiin on syytä kiittää tuhannesti kaikkia, jotka olivat järjestämässä tapahtumaa ja kaikille, jotka olivat tekemässä tapahtumasta onnistunutta. Ja kaikkia tietysti kiinnostaa mitä viivan alle jäi… potti, joka saatiin kasaan oli noin 6000 euroa. Kelpo kassa siis. ASAlaiset olivat erittäin tyytyväisiä ja rohkeita jatkosuunnitelmia laadittiinkin jo jatkoilla ravintola Helmessä muutaman rohkaisevan jälkeen…

Sitten itse antiin. Ehkä näkyvin panos Narinkkatorilla oli Helsinki Core Trainersilla, jotka järjestivät Wrangen ja Flowinin avustuksella paikalle muun muassa levypainoja, liukumattoja ja kahvakuulia. Näitä käyttäen vedettiinkin sitten useampi täysi treeni, jossa ennakkoon ilmoittautuneet treenaajat laitettiin todella koetukselle. Vetäjät Ville Rapeli sekä Thomas Tallberg ei päästänyt ketään helpolla ja tuloksena olikin koko joukko väsyneitä, mutta onnellisia treenaajia. Core Trainersin areenan valtasivat myös Wannabe Ballerinas, jolle erityismaininta tapahtuman ehkä hyväntuulisimmasta esityksestä!

Helsingin NMKY otti mukaansa koriskorin ja marssitti paikalle myös nipun Suomen kovimpia pelaajia. Haaste kisassa heitettiin vapareita huippuja vastaan ja sanottava on, että nämä kaverit olivat heittäneet ennenkin. Moni haastaja joutui pettymään, mutta myös voittajia joukkoon mahtui. Pelaajista mukana olia mm. Sasu Salin, Mikko Koivisto ja Shawn Huff

Arctic Surf Shop ajoi pakunsa parkkiin ja kaivoi laudat esiin hyvän asian puolesta. Arctic Surf Shopin prot valmensivat ohikulkijoita siinä, miten laudalle noustaan oikeaoppisesti seisomaan. Kankeilla jaloilla homma ei käynytkään aivan helposti ja nyt oli kuitenkin jalkojen alla jokseenkin kiinteää ainetta. Muutaman harjoituksen jälkeen homma alkoi kuitenkin sujua ja jopa pikku kipinä iski allekirjoittaneellekin…

Footbalance oli myös mukana satasella ja roudasi paikalle parit analyysilaitteet sekä pohjallisuunit. Pohjallisia tehtiin ohikulkijoille erittäin edulliseen hintaan ja tämäkin raha lahjoitettiin kokonaisuudessaan hyvään tarkoitukseen. Pohjallisia saatiinkin vääntää useammat parin kaverin voimin ja tämä toikin merkittävän lisän pottiin.

Helsingin Urheiluhieronta puolestaan huolehti tapahtuman lihashuollosta. Tuukka Häkkisen johdolla osallistujat ja ohikulkijat saivat konsultaatiota sekä hierontaa lahjoituksella hyväntekeväisyyskassaan. Päivän mittaan pöydällä pötkötteli mukavasti väkeä ja potti kasvoikin mukavasti. Core Trainersin treenin jälkeen voi olla, että HUH:n pöydille tulee vielä muutama asiakas myös tällä viikolla.

SVEA Rahoitus ja Perintä oli yksi tapahtuman merkittävimmistä tukijoista. SVEA, joka on yksi Sylva ry:n tärkeistä tukijoista, oli tukemassa myös Narinkkatorin valloitusta. SVEA jatkaa Sylva ry:n tukemista SVEA-10:n merkeissä Sastamalassa myöhemmin tänä kesänä. Osallistuminen lenkille maksaa 10 euroa, joka ohjataan Sylvan kassaan.

Tapahtuman juomahuollosta vastasi Vitamin Well –hyvinvointijuomat, joiden viittä eri makua ohikulkijat pääsivät maistamaan. Lämpimänä päivänä Vitamin Wellit tekivät hyvin kauppansa myös järjestäjien ja treenaajien keskuudessa.

Redbullille, DJ Eezille sekä Keep Fishin’ DJ’sille myös valtavan suuri kiitos fiiliksen ylläpitämisestä. Keep Fishin’ DJ’s ja DJ Eezi luukuttivat loistavaa musiikkia ja Redbullin monitoimi-ajoneuvon äänentoistovehkeet pitivät huolen, että tämä myös kuului.

On syytä vielä kiittää Voicen radiokanavaa. Voice oli mukana tukemassa tapahtumaa mainostamalla sitä etukäteen kanavallaan. Ilman tällaisia yhteistyökumppaneita ei pienillä tapahtumilla olisi asiaa valtamediaan.

Arctic Sport Addicts ja Euro Peliin Elämälle kiittävät siis isosti kaikkia, jotka osallistuivat tapahtumaan. Järjestäjät, ohikulkijat, lahjoittajat ja treenaajat, olitte mukana tekemässä hienoa tapahtumaa!

Kommentoi

Kommentit