Euro Peliin Elämälle goes Narinkkatori

Euro Peliin Elämälle –kampanja ja Arctic Sport Addicts yhdistävät voimansa syöpää sairastavien lasten ja nuorten hyväksi 30.6.2012 Helsingin Narinkkatorilla järjestettävässä urheiluhenkisessä koko perheen hyväntekeväisyystapahtumassa. Tapahtuman tarkoituksena on kerätä rahaa 30 vuotta täyttävälle Sylva ry:lle.

Lapsen sairastuminen vaikuttaa aina koko perheen arkeen. Sylva ry tekee tärkeää työtä tukemalla monin tavoin syöpää sairastavia lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään. Sylva ry järjestää muun muassa tukea, kuntoutusta ja koulutusta, joiden avulla helpotetaan lapsen ja tämän perheen elämää sairauden aikana ja sen jälkeen. Sylva ry on Suomen Syöpäyhdistyksen jäsen.

Narinkkatorin tapahtumassa kerätään varoja Sylva ry:n toimintaan erilaisten urheilullisten tempausten avulla. Tapahtumassa on muun muassa juoksumattoja, joilla kävelemällä tai juoksemalla voi kartuttaa keräyspottia. Paikalla on myös huippu-urheilijoita ja koko tapahtuman suojelijana toimii Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubb.

Haemme vielä yhteistyökumppaneiksi yrityksiä, jotka jakavat kanssamme halun auttaa ja kerätä varoja hyvän asian puolesta esimerkiksi lahjoituksin. Narinkkatorin tapahtuma onkin mainio tapa tehdä hyvää ja samalla yrityksenne näkyy erittäin positiivisessa asiayhteydessä.

Tapahtuma huipentuu upeisiin loppujuhliin Ravintola Helmessä, jossa palkitaan yhteistyökumppanit ja julkistetaan keräyspotti.

Jos innostuit tapahtumasta, ota yhteyttä meihin niin kerromme mielellämme lisää.

[icon_link style=”email” href=”mailto:tuukka@arcticsportaddicts.fi”]tuukka@arcticsportaddicts.fi[/icon_link]
[icon_link style=”email” href=”mailto:suvi@europeliinelamalle.fi”]suvi@europeliinelamalle.fi[/icon_link]

Päivitämme tietoa tapahtumasta tälle sivulle.

Ystävällisin terveisin,

Arctic Sport Addicts & Euro peliin elämälle

2 comments

Kommentoi

Kommentit