”Vanhat nivelet”

Eritoten juoksutreeni on alkanut tuntua kropassa. Siellä täällä on pieniä kolotuksia. Pahimpana on kuitenkin vanha nivunen. Se on salibandyvaiva. Paljon rasitusta, liian vähän venyttelyä. Sen lisäksi isovarpaan nivel on tulehtunut. Se tuntuu kävellessäkin.

Helsingin urheiluhierojien Tuukka on yrittänyt pitää mun lihaksia kunnossa treenin ajan. Yleensä tunnin hieronnassa keskitytään yhteen alueeseen. Eli tehdään mieluummin yksi alue kunnolla kuin paljon keskinkertaisesti.

Kuva_1

Yleensä kun menee turistipaikkoihin hierottavaksi, niin nehän riuhtoo ja heiluttelee. Tuukalla on erilainen lähestymistapa. Hän hieroo aika hitaasti yrittäen saada vain verenkiertoa liikkeelle. Näin kroppa parantaa itse itseään. Vanhaa nivusta pyritään jumppaamaan aina kuin mahdollista. Venytys ensin alas ja sitten lihaksella ylös. Helppoa tehdä vaikka leffaa katsellessa.

Isovarpaan nivel onkin sitten oma juttunsa, koska jo kävely sattuu. Tuukka kokeilee parantaa sitä. Tuukka naksautti ensin isovarpaan niveltä ja sen jälkeen teipit viemään sitä kohti niveltä, jottei se pääse ärtymään.

Kuva_2_huh

Leijonasydämen kuvauksissa yritimme saada kinesioteipillä mun aivoja toimimaan. Tuukan varvaskinesio toimi musta paremmin.

Blogi6Kuva3

Kommentoi

Kommentit