5. Treeniviikko

  • Maanantai – 1,5 h kävelyä päivän aikana
  • Tiistai – 1h 15min salibandya
  • Torstai – 1h 15 min spinning.
  • Perjantai – 55 min kevyttä hölkkää
  • Lauantai – Bootcamp

Jussi-gaalan jälkeisenä maanantaina oli parempi vain kävellä. Joonaksen kanssa ollaan pyritty nyt tekemään pitkäkestoisempia treenejä, jotta saadaan rasva palamaan.

Menimme ensimmäisen kerran Joonaksen kanssa pyöräilemään spinning pyörällä. En muista milloin olisin hikoillut niin paljon. Tietenkin olin unohtanut hikipyyhkeen kotiin, joten hikoilin lattian märäksi. Jonkun verran auttoi käsipaperi, mutta jos hikoilu on sitä tasoa, että housut ovat kastuneet niin, että se näyttää siltä, että olen pissannut alleni, niin hävetähän siinä saa. Runsaassa hikoilemisessa on tosiaan pieni häpeän tunne. Huomaan ajattelevani muita kuntoilijoita ja miettiväni, että pitäisikö käydä vaihtamassa T-paitaa? Häpeä. Osa urheilua. Osa suomalaisuutta. Meidät on kasvatettu niin vahvasti huomioimaan muita.

Spinningin harjoitus oli yksinkertainen. Tasainen syke ja viimeisen puolen tunnin aikana aina välillä minuutin kova puristus. Kulutin treenin aikana ainakin yhden ison lounaan.

Dome Karukoski Spinningissä 1 Dome Karukoski Spinningissä 2

Viikon toinen kohokohta oli Thomaksen vetämä Boot camp. Yksi parhaimmista Boot camp treeneistä on kun vedetään oman kehon painolla käyttäen hyväksi taljoja. Käytiin läpi pitkälle koko yläkeho. Tämänlaisen treenin jälkeen jokainen paikka tuntuu treenatulta, muttei kipeältä. Tosin Thomas veti perinteisesti sen Burbees-kortin hihastaan ja rintalihakset olivat taas jumissa kolme päivää.

Dome Karukoski Helsinki Core Trainersilla 4taljakuva_dome_karukoskiDome Karukoski Helsinki Core Trainersilla 1Dome Karukoski Helsinki Core Trainersilla 2

Treenirääkistä on nyt puolet takana. 5 viikkoa takana ja jäljellä. Punnitsin itseni sunnuntaiaamulla. Aamupaino oli tippunut 89,7 kilosta 87,4 kiloon. Eli 2,5 kg. Hämmentävän tarkasti puolet asetetusta 5 kilon tavoitteesta. Toki rasvan  osuus painossa elää rasvan muuttuessa lihakseksi.

Osa onnistumisesta on Lauran ruokavinkit, joista kirjoitan kohta lisää.

Kommentoi

Kommentit