Syy kiristää vauhtia lenkin lopussa

Olen addikti. Paheeni on palautusjuoma.

Hyvä palautusjuoma vaikuttaa jo ennen sen nauttimista. Se motivoi lenkille ja toimii palkintona kovan raatamisen jälkeen. Koska en yleensä käytä palautusjuomia kevyiden treenien jälkeen, tämä juoma on saanut miettimään voisiko joka päivä treenata kovaa. Vaikka parikin kertaa?

Kyse on Natural Power Latte Macchiato -palautusjuomajauheesta. Itävaltalaiset Natural Powerin tuotteet ovat uusia Suomessa ja niitä saa toistaiseksi ainakin Trisport.fi-kaupasta. Tsekkaa myös muut tuotteet!

Resepti on yksinkertainen:

  • 2 ruokalusikallista Natural Power Protein Depot Latte Macchiato -jauhetta
  • 2-3dl rasvaista maitoa (sitä punaista siis!)
  • Tuplaespresso

Valmistukseen on kolme tapaa, joista voit valita makusi ja laiskuutesi mukaan omasi. Kaikissa perusidea on sotkea maito ja jauhe ensin yhteen ja lisätä kahvi. Hitain versio on jäähdyttää kahvi ja tehdä kylmä juoma. Voit myös lämmittää maidon jotta juomasta tulee kuuma. Oma suosikkini on ”siitä mistä aita on matalin” eli lämpötiloista välittämättä sotkea kaikki sekaisin ja nauttia välittömästi haaleana.

Jos totta puhutaan, niin en kyllä yhtään tiedä miten kahvi vaikuttaa palautumiseen, mutta sen unohtaa nopeasti kun juomaa maistaa! 🙂 Natural Power on palautusjuomien ehdotonta eliittiä, myös ilman kahvia.

Disclaimer: Lyhyt blogiurani ei ole vielä johtanut niin onnelliseen tilanteeseen, että olisin saanut jotain ilmaiseksi. Olen siis maksanut jokaisesta kuluttamastani Natural Power -purkillisesta.

natpow
– Tommi

Kommentoi

Kommentit