JoonasASAn joulun pääpalkinto: Paikka Helsinki Core Trainersin 10campiin – HAKU- JA OSALLISTUMISVAIHTOEHDOT LISÄÄNTYNEET

Kukapa ei haluaisi siirtyä joulukalentereissa suoraan aattoon, pääpalkinnon kohdalle? ASAn joulukalenterissa päätimme toimia juuri näin. Saammeko siis esitellä, ASAn joulun pääpalkinto: paikka Helsinki Core Trainersin 10campiin!

Palkinnon erityisyydestä johtuen myös osallistumisohjeet ovat hieman erilaiset. Osallistuminen ei onnistu muiden luukkujemme tapaan vaan tämän palkinnon arvontaan osallistutaan alle olevin ohjein ja lähettämällä hakemukset suoraan HCT:lle.

Voittajan julkistamme jouluaattoona.

MITÄ ON 10CAMP?

10 miestä, 10 naista ja 10 viikkoa aikaa löytää sisäinen spartalaisesi.

Pelottaako pikkujoulukausi ja Joulun herkut? Pyöriikö päässä ”mitä seuraavaksi?”

Olisiko aika ottaa pieni rehab ja pistää sekä keho että mieli kuntoon?

Tuntuuko, että sinulla olisi motivaatiota ja halua, mutta keinot on vähissä?

Helsinki Core Trainers etsii tammikuussa alkavaan 10Campiin 10 miestä ja 10 naista, jotka eivät vain halua, vaan tarvitsevat 10 viikon tehotreenijakson. Haemme ihmisiä, jotka haluavat löytää uudestaan itsensä ja oppia taas nauttimaan liikkeestä ja liikkumisesta. Sinun tehtäväsi on ainoastaan heittäytyä ja päästää irti. Motivaatio ratkaisee. Tukenasi ovat sekä huippuvalmentajat että huikea ryhmä.

Harjoituspaikkana toimii Helsinki Core Trainersin sali sekä lähiympäristöt Helsingin Hernesaaressa.

12.1.-28.3.2015 järjestettävään 10Campiin kuuluu kolmet kiinteät treenit viikossa: miehille ma klo 18-19, to klo 20-21 ja la klo 12-13, naisille ma klo 17-18, to klo 19-20 ja la klo 13-14. Jaksoon kuuluu myös sunnuntaisin järjestettävät kahdeksan erikoistreenikertaa juoksuharjoittelusta kehonhallintaan – yhteensä siis 38 treenikertaa. Jakson alussa ja lopussa tehdään kehonkoostumusmittaukset ja kuntotestit. Saat myös upean mahdollisuuden lisätä tietouttasi liikkuvan ihmisen ravitsemuksesta. Lisäksi sitoudut jättämään alkoholin yhteen päiväannokseen koko 10 viikon ajaksi.

Tulokset ovat taatut, kunhan pistät itsesi likoon. Palkinnon arvo on 700,00€.

UUDET HAKUOHJEET

Hyviä uutisia teille, jotka vihaatte videoita!

Palautteen myötä hakuehtoja 10Campille on muutettu. Hakea voi lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen 10camp@coretrainers.fi. Sinun ei siis ole pakko lähettää tuota videota, jossa teet 27 burpeeta jos haluat mukaan. 

Helsinki Core Trainersin kuitenkin muistuttaa, että mitä enemmän luovaa hulluutta ja heittäytymistä hakemusta tehdessäsi käytät, sitä todennäköisempää mukaan pääsysi on. He eivät kuitenkaan halua rajoittaa halukkaiden ihmisten mahdollisuutta hakea jos tuo video on liian hankala saada aikaiseksi.

Tutut perustiedot tulee mainita oli hakemuksesi millainen tahansa:

Ikä
Pituus
Paino
Mahdolliset loukkaantumiset tai sairaudet

Näin ollen olkaa informoidut! Samalla hakuaikaa jatketaan 24.12. kello 24:00 asti!

VAIHTOEHTOISET HAKUOHJEET LÖYTYVÄT VIDEOSTA

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ja linkki videoon 19.12.2014 mennessä osoitteeseen 10camp@coretrainers.fi. Video voi olla ladattuna mihin tahansa sosiaaliseen mediaan, kuten YouTube, Vimeo, Google Drive tai Dropbox. Otsikoi viestisi ”10CAMP-hakemus/ASA-joulu”.

MUISTA MAINITA, JOS OLET HALUKAS HAKEMAAN, VAIKKA VOITTO EI OSUISI KOHDALLESI!

Videon lisäksi kirjoita sähköpostiin seuraavat perustiedot:

• Ikä
• Pituus
• Paino
• Mahdolliset loukkaantumiset tai sairaudet
• Vapaa sana. Kerro omin sanoin, jos haluat perustella vielä videon lisäksi, miksi juuri sinut pitäisi valita 10campiin.


 

Tässä vielä sneak peek siitä, mitä on luvassa

1 comment

Kommentoi

Kommentit